Empat del Sóller i victòria del Port a la primera jornada de lliga

26 agosto 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

1Primera jornada de lliga i victòria pel Port de Sóller al camp de la Unión (1-3) i empat del C.F. Sóller davant el Santa Catalina (3-3). Els dos equips sollerics estrenaren ahir el curs 2013-2014 amb resultats positius.

El C.F. Sóller va anar sempre per davant en el marcador davant un rival que enguany està cridat a classificar-se a la zona noble de la taula. Reynés va marcar l’1-0, però els visitants empataren. I just abans del descans el capità solleric va fer el 2-1. A la segona part els palmesans empataren (2-2), Cladera va marcar el 3-2, i finalment el Santa Catalina tancà el partit amb el 3-3.

El Port de Sóller, per la seva banda, va debutar a Preferent amb una victòria al terreny de joc de La Unión. Els sollerics col.locaren un 0-3 abans del descans (gols de Lluís, Cabot i Gerardo) que ja fou definitiu. A la represa els del Secar de la Real només foren capaços de marcar un gol per retallar distàncies.