Sports de ca Nostra

NOU EQUIP TRIATLÓ DEL FÍSICS CIUTADELLA. (31 d’agost a Cala en Blanes)

IMG_08071Des de fa un mes el FÍSICS CIUTADELLA ha donat una nova passa endavant en la seva expansió. El gimnàs de Ciutadella compta amb un nou equipo format per tres persones de moment que es presentaran a les diferents competicions de triatló de l’illa i tal vegada de fora. De fet, aquest passat cap de setmana l’equip format per Oriol Jornet, monitor d’activitats dirigides del Físics i entrenador personal, i Marta Pons, monitora de l’escola d’estiu del club, van debutar com a FÍSICS CIUTADELLA a la I Aquatló Cala Galdana. I la veritat és que aquest bateig va ser prou positiu, acabant al mig de la classificació d’un total de dotze equips, “un bon paper essent la primera vegada que competíem junts”, assenyala Jornet.

Ja pensant en el futur immediat, l’equip de FÍSICS CIUTADELLA es prepara ara per la triatló que es farà el pròxim dia 31 d’agost a Cala en Blanes. Oriol Jornet vol animar als esportistes de Ciutadella a que es decideixin pel club del carrer Barcelona per competir: “No hi ha res millor que fer esport. Tenim un paratge que ens envolta que és perfecte per sortir a entrenar i si és amb bona companyia dons millor”. Per a Jornet, “és una manera més de conèixer gent i passar-ho bé”.

De moment Oriol Jornet i Marta Pons volen anar pas a pas en aquesta nova experiència, més ara en plena temporada d’estiu i amb ocupacions laborals pel mig. Segons el monitor, “ara no tenim molt de temps per entrenar però així i tot entenem tot el que podem. Evidentment, si volem competir més a nivell competitiu i professional haurem de fer una bona planificació d’entrenaments i preparació prèvia per cada prova”, que és el que faran al FÍSICS CIUTADELLA.

Los comentarios están cerrados.