Comunicado At.Baleares

31 julio 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
ATLETICO-BALEARESL’AtlĂštic Balears s’ha posat en contacte amb el CE Andratx per crear el «torneig benĂšfic per la Serra de Tramuntana» a les instal.lacions del Club Esportiu Andratx. A mĂ©s, l’AtlĂštic Balears s’ha posat en contacte amb els dirigents del RCD Mallorca per oferir-los la possibilitat de disputar el mateix contra el seu primer equip. Tots els ingressos del torneig aniran destinats Ă­ntegrament a la reforestaciĂł de les zones afectades pel terrible incendi que ha afectat la nostra Serra durant els passats dies i que encara dura. A mĂ©s, es crearĂ  una ‘Graderia Fila Zero’ per a totes aquelles persones que tot i que no poguin assistir al partit vulguin solidaritzar-se amb la causa.
AixĂ­ l’AtlĂštic Balears vol tornar a fer palĂšs, una vegada mĂ©s, el seu compromĂ­s amb les nostres illes i els seus ciutadans.
El AtlĂ©tico Baleares se ha puesto en contacto con el CE Andratx para crear el «torneo benĂ©fico para la Sierra de Tramuntana» en las instalaciones del Club Deportivo Andratx. AdemĂĄs, el AtlĂ©tico Baleares ha contactado con los dirigentes del RCD Mallorca para ofrecerles la posibilidad de disputar el mismo contra su primer equipo. Todos los ingresos del torneo irĂĄn destinados Ă­ntegramente a la reforestaciĂłn de las zonas afectadas por el terrible incendio que ha afectado a nuestra Sierra durante los pasados dĂ­as y todavĂ­a dura. AdemĂĄs, se crearĂĄ una ‘Grada Fila Cero’ para todas aquellas personas que aunque no puedan asistir al partido quieran solidarizarse con la causa.
Así el Atlético Baleares quiere volver a poner de manifiesto, una vez mås, su compromiso con nuestras islas y sus ciudadanos.
 C.D. Atlético Baleares

Comentarios cerrados