Sports de ca Nostra

Emocionant cloenda a l’Iberostar estadi del Campus Reial Mallorca

reial mallorcaAvui hem gaudit de la cloenda de la primera quinzena del campus a l’Iberostar estadi on els nins han estat els autèntics protagonistes; primer han sortit al camp pel tunel de vestuaris amb l’himne de la Champions, han gaudit de poder jugar a la gespa de l’estadi i per acabar hem fet un emocionant lliurament de diplomes a la sala de premsa amb la visita sorpresa de n’Alfaro i en Ruben Miño.

Des de la Fundació volem agraïr als coordinadors, tècnics, col·laboradors, pares, participants i a tots aquells que feis possible aquests campus, ja que sense tots vosaltres, aquestes activitats no serien tan especials.

Moltes gràcies a tots i visca el Mallorca!!

Hoy hemos disfrutado de la clausura de la primera quincena del campus en el Iberostar estadio donde los niños han sido los auténticos protagonistas; primero han salido al campo por el tunel de vestuarios con el himno de la Champions, han disfrutado de poder jugar en la césped del estadio y para terminar hemos hecho un emocionante entrega de diplomas en la sala de prensa con la visita sorpresa de n’Alfaro y Ruben Miño.

Desde la Fundación queremos agradecer a los coordinadores, técnicos, colaboradores, padres, participantes ya todos aquellos que hacéis posible estos campus, ya que sin todos vosotros, estas actividades no serían tan especiales.

Muchas gracias a todos y viva el Mallorca!

 

 

Los comentarios están cerrados.