REGLAMENT OFICIAL IV CURSA SANT VICTORIÀ 2013 – CAMPANET (6 Julio)

28 junio 2013 | Por lorenzo | Categoria:

2Plaça Major de Campanet, a les 10:00 hores de dissabte 6 de juliol de 2013.La sortida de la cursa es donarà amb puntualitat per tal d’evitar més calor de la necessària. Es prega a les persones participants màxima puntualitat i agilitat en el tràmit de recollida de dorsal.


Preu:

La inscripció serà de 5€ per a tots els participants a través de la plataforma Elitechip. El lloguer del chip serà de 3€.

Inscripcions:

A la web d’Elitechip fins el divendres 5 de juliol de 2013 a les 22 h.

Edat mínima:

18 anys complits el dia de la cursa, amb autorització signada pels pares o tutors els menors d’edat, que s’haurà d’entregar a la recollida del dorsal. Es recomana que els esportistes veterans hagin passat una prova prèvia d’aptitud.

Recorregut:

Distància de 8.200 metres (amb un desnivell acumulat de 120 metres) per carrers i carreteres de Campanet, amb regulació del trànsit.

Recollida de dorsals:

Al mateix lloc de sortida (Plaça Major) a partir de les 8.30 fins a les 9.30 hores.

Avituallament:

Dos avituallaments d’aigua durant el recorregut; i avituallament d’aigua i sòlids a l’arribada. Es prega als participants, una vegada s’hagin hidratat i/o consumit algun sòlid, que dipositin les restes a dins de les papereres.

Categories:

Absoluta masculina i femenina i local masculina i femenina.

Obsequis:

Al finalitzar la cursa hi haurà sorteig d’obsequis entre tots els participants a la cursa.

Control de carrera:

La cursa serà controlada per voluntaris i voluntàries de l’organització i per la Policia Local. La cursa serà cronometrada per l’empresa Elitechip, tancant-se el control d’arribada una hora i mitja després d’haver donat la sortida.

Assegurança de carrera:

Les persones participants estaran cobertes per una pòlissa d’assegurança d’accidents i una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d’aquesta al domicili del participant.

Servei mèdic i d’assistència:

Hi haurà una ambulància amb personal sanitari durant el transcurs de la cursa.

Seguretat de la Carrera:

La Policia Local de Campanet i l’organització seran els encarregats de vetllar per la seguretat dels participants, els quals hauran de seguir en tot moment les seves indicacions pel correcte desenvolupament de la mateixa.

Condicions Generals:

La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps i/o força major si així ho determina l’organització.

El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.

El fet d’inscriure’s implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició; a més suposa l’acceptació d’aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

CATEGORIES INFANTILS

Una vegada donada la sortida de la cursa (10:05h aprox.) es realitzaran dues curses infantils, per als nins i nines nascuts/des entre:

  • Categoria 1 (any 2008 o posterior)
  • Categoria 2 (de l’any 2004 al 2007 ambdós inclosos)

Una vegada finalitzada la cursa (11:30h aprox.) es realitzaran la resta de curses infantils per als nins i nines nascuts/des entre:

  • Categoria 3 (de l’any 2000 al 2003 ambdós inclosos)
  • Categoria 4 (anys 1998 i 1999)

En el cas de què en alguna categoria hi hagués pocs participants, l’organització es reserva el dret d’agrupar-les. Les inscripcions es faran a la mateixa plaça Major el dia de la carrera.

ALTRES

Una vegada finalitzada la cursa quedarà a disposició de tots/es els/les participants els vestuaris de les instal·lacions esportives del poble i la piscina municipal.

Us convidam a quedar al carnaval d’estiu, que es realitzarà el mateix dia a mitjans capvespre, diversió garantida!!

Comentarios cerrados