Sports de ca Nostra

El CE Escolar (Infantil 2a Regional), campió de Mallorca

infantils_campions_3Es dissabte dia 15 es va disputar la gran final Infantil de 2a Regional de Mallorca d’Infantils, entre el Poblenc Atl. i el CE Escolar, amb el resultat d’empat a un. El CE Escolar va guanyar la final a la tanda de penals, amb molt de sol, calor, nervis, i, en definitiva, un partit amb excel·lent esportivitat de jugadors i afició.

Aquest va ser un enfrontament en què els nervis dels dos equips i la calor sufocant van fer que es veiés un futbol més de contenció que de toc. En una jugada fortuïta i amb errada dels verds, la pilota entrà d’una manera inexplicable a la porteria de l’Escolar, després de botar a l’àrea. Així el Poblenc Atl. s’avançava amb l’1 -0, amb un gol estrany, «rar, rar, rar».

Després del descans els verds van fer el seu millor futbol, ​​van ser superiors, amb més empenta, ganes i força (cosa normal en ser tots de segon any, menys tres jugadors de primer any). Al conjunt de sa Pobla se li començava a notar el dur final de temporada i la calor de la tarda, si bé cal reconèixer la lluita i entrega de tots els blaugranes. I amb més mèrit encara si es té en compte que són tots jugadors de primer any. Un gran equip. Gairebé al final de la segona part, quan faltaven 12 minuts, aconseguirien els verds, per mitjà de José Cazorla, trenar una bonica jugada i deixar el marcador amb el definitiu empat a un gol.

A la tanda de penals, el protagonista va ser el porter gabellí Toni Moll, que va aturar dos penals als blaugranes i donà així el triomf als verds del CE Escolar. L’alegria es va apoderar dels verds, ja que són el primer equip, des de 1945 (any de la fundació del CE Escolar), que aconsegueix el títol d’un Campionat de Mallorca, un fet històric per als de Capdepera.

El que són les coses… ara ens recordam d’alguns jugadors, tècnics i pares que l’any passat van viure els esdeveniments «totalment al revés», passant a la final per penals i perdent la final  del Campionat de Mallorca Aleví. Està vist que el futbol unes vegades et dóna coses i d’altres te les treu. Aquest equip ha comptat amb 3 jugadors de primer any que ja havien perdut dues emocionants finals de Mallorca, però … «a la tercera és la bona.»

També vull recordar, des d’aquestes línies, la feina de tots els tècnics i delegats que han ajudat i contribuït en diferents categories a aconseguir aquest triomf històric del CE Escolar, d’aquest equip o d’algun dels seus jugadors: Pep Fuster, Ismael Venera, Ángel Domínguez, Pascual Martí, Mitos Mayol, Sebastià Terrassa, Salvi Recio, Jeroni Sureda, Iván Camps, Toni Mesa, Jero Colom, Pepin, Xisco Garau, Manolo Marín, etc (disculpau si em deixo algú).

 

AQUEST GRAN TRIOMF ÉS TAMBÉ un trosset VOSTRE. ENHORABONA CE ESCOLAR!
infantils_campions_1

Los comentarios están cerrados.