Sports de ca Nostra

La Fundació del Futbol Balear ya esta en marxa

CapturaLa FFIB ha formalitzat la sol·licitut d’inscripció de la Fundació en el Registre Únic de Fundacions de la Comunitat Autònoma.
Quan es confirmi el registre se procedirà al nomenament dels Patrons que regiran aquesta entitat sense ànim de lucre que farà labors socials i educatives en l’àmbit del món futbolístic de les Illes Balears.
Els Estatuts de la Fundació estableixen els objectius, entre els quals hi ha la promoció del futbol com a activitat portadora de valors esportius, cívics, ètics i socials.
També se procurarà la cooperació amb entitats públiques i privades per fer servir el futbol per millorar la convivència ciutadana i la formació integral de les persones. Per això s’elaboraran plans de formació per a esportistes i tècnics; s’organitzaran activitats esportives i culturals; se crearan escoles de futbol, i se convocaran beques per als esportistes que ho necessitin.

Los comentarios están cerrados.