Sports de ca Nostra

AQUEST CAP DE SETMANA TORNA EL MILLOR VOLEI A SON ANGELATS

090000Amb els Campionats d’Espanya Cadets i el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a la vista, aquest cap de setmana es reuneixen tots els interessats a Son Angelats per acabar d’ajustar les peces i mantenir el ritme competitiu de cara a les importants cites que encara queden per afrontar en aquesta llarga temporada 2012-2013.
00 Bunyola set 2012 (1)
Els Cadets sollerics d’Alfons Ramon (femení) i Felip Reynes (masculí) arriben amb la moral pels núvols i dsiposats a millorar sensacions per a poder competir al seu màxim nivell en els Campionats estatals.
Es jugarà el torneig en categories Infantil i Cadet. Tant en femení com en masculí. Hi seran presents els quatres equips sollerics, les quatre Seleccions Balears, i quatre combinats de jugadors que assegurin competència i bon joc a tots els assitents per acabar de completar els quadres

Los comentarios están cerrados.