Sports de ca Nostra

A PREFERENTE!!!!!!!! GRAN EXIT DEL SEGON EQUIP DEL BINISALEM

BinisalemArriba la penúltima jornada de lliga a la Primera Regional, i el Llubí rep la visita del Binissalem B. El primer classificat contra el sisè, disputat en el difícil camp de l’equip Llubiner.

El Binissalem B venia eufòric després de la victòria al darrer minut forjada al seu camp contra el Recreativo la Victoria, i els tres punts el tornarien a situar líder, ja que momentàneament el Son Cladera havia aconseguit la primera plaça gràcies a la victòria al seu camp. L’entranador visitant tendria feina per poder formar un onze titular, ja que comptava amb gairebé tots els jugadors disponibles, però els elegits foren Pep Molina a porteria, Raul Pastor i Jaume Moyà als laterals, Joan Toni Villalonga i Jose Campos com a centrals, com a pivots, Biel Oliver i Sebastià Riutort, David Pérez per la dreta, i en un principi Joaquin Llabrés a l’esquerra, Miquel Simonet com a enllaç i Miguel Gómez al davant. Damunt el minut 20 Joaquin i Simonet intercanviarien posicions guanyant la possessió al mig camp.

El Llubí venia d’una derrota contra el Lloret, que l’havia fet baixar a la sisena posició. No es juga res en un principi, ja que tot fa preveure que només pujaran tres equips a la categoria de Preferent, però està clar que ningú surt a perdre cap partit. A la poteria es situaria Jaume Cladera, que havia suplit el sancionat i porter titular Jaume Llompart, defensa de quatre per Josep Valens, Joan Gaya, el veloç Lassana Toure i Miquel Torrens, un mig camp molt poblat, amb control de la pilota, situant-se Biel Rosselló més enrere per guanyar les pilotes per alt, Nadal Perelló per distribuïr i Joan Cano per intentar posar un poc de criteri i donar la darrera passada. A les bandes com a extrems Angel Mir i Jose Gil i al davant, un dels màxims golejadors de la categoria, Dario Cougil. L’equip compta amb baixes sensibles, com David Guardiola o Biel Salvà, així i tot disputaria els darrers minuts. L’entrenador local també es trobava sancionat.

Des d’un principi el Llubi donaria el domini de la pilota al Binissalem B, i intentaria sortir ràpid al contraatac. De totes maneres durant els primers minuts el conjunt visitant no podria superar el mig camp vermell, i no es produirien jugades clares de perill. Només quan es produeix un canvi de posicions entre Joaquin Llabrés i Miquel Simonet és quan el Binissalem aconsegueix superar la barrera disposada per l’equip local. Igualment no seria un partit amb moltes ocasions.

La jugada que canviaria el partit vendria al minut 20. David Pérez es col·loca per darrera la defensa, i Raul Pastor envia unes fores de banda al seus peus, David molt murri queda tot sòl davant el porter, però Lassana Touré comet penal amb expulsió inclosa, ja que era el darrer home. Lassana s’havia anticipat molt bé, però just quan David anava a xutar li enganxa el peu i cau dins l’àrea petita. De totes maneres Miguel Gómez no podria posar l’aventatge al marcador ja que el jove porter local aconseguiria desviar la pilota amb una cama. El Llubi per tal de quadrar una altra vegada la defensa es veuria obligat a realitzar un canvi, llevant un jugador del mig camp i el Binissalem ho aprofitaria per dominar la pilota gairebé durant els pròxims 70 minuts. La següent jugada de perill no vendria fins quasi al final de la primera part. Joaquin Llabrés envia un córner al segon pal de la porteria local i Sebastià Riutort la envia al pal, el rebot el remata amb el cap Jaume Moyà però Jaume Llompart l’envia a córner amb una gran estirada.

La segona part el Llubí s’estiraria una mica, i ho provaria, sobretot a pilota aturada gràcies a la cama de Dario Cougil. Però es trobaria amb un segur Pep Molina. Seria l’únic xut del Llubí. Al minut 50 Dario xuta a uns 30 metres, supera la barrera i la pilota fa una mica d’estrany, i Pep que havia fet una passeta ha de tornar canviar de direcció per poder blocar-la.

Com ja és habitual, el gol arribaria als darrers minuts. El Binissalem passa a defensa de tres, i Jose Campos treu una pilota des del darrera de la defensa, quan creua el mig camp envia una centrada al cap de Miguel Gómez, dins l’àrea rival, però la defensa la toca amb el cap amb intenció de rebutjar-la, però cau als peus de Raul Pastor que entrava des del darrera fent-li una vaselina al porter que havia sortit a blocar quan Raul es trobava dins l’àrea de pena màxima. Un gol, tres punts, líders i a Preferent!!!

Al pitar l’àrbit i després de saber resultats a altres camps, el Binissalem B celebrà l’ascens amb tota l’afició que s’havia desplaçat fins a Llubí. Només queda ser campions, i l’atzar va decidir que s’enfrontassin a la darrera jornada els dos primers classificats, el Son Cladera i el Binissalem, el més golejador contra el menys golejat. El Llubí visitarà el camp del tercer classificat, el Port de Sóller.

 

A-llubi: Angel Mir, Gabriel Rossello, Jose L Valens, Jose D Cougil, Jaume Cladera, Nadal Perello, Juan C Cano, Toure Lassana, Miquel Torrens, Jose A Gil y Joan C Gaya.

Sustituciones: Biel Alomar por Nadal Perello (min.28), Javier Risco por Jose D Cougil (min.64), Gabriel Torrens por Jose L Valens (min.75), Gabriel Salva por Angel Mir (min.81) y Marc Llabres por Juan C Cano (min.88)

Binissalem “B”: Jose Molina, Joaquin Llabres, Jose A Campos, Sebastia Riutort, Miquel Simonet, Miguel Gomez, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Juan A Villalonga, Raul Pastor y David Perez.

Sustituciones: Bartomeu Cabrer por Sebastia Riutort (min.46), Ferran Alzamora por Joaquin Llabres (min.75), Guillem M Pou por David Perez (min.75) y Angel Jaume por Miquel Simonet (min.85)

Goles: 0-1 Raul Pastor (min 84)

Árbitro: Francisco Jos Gonzalez Caballero. asistido por David Arauso Alonso y Yassin Yaya.

Tarjetas: Toure Lassana (amarilla, min 23), Miquel Torrens (amarilla, min 61), Jose L Valens (amarilla, min 62), Gabriel Rossello (amarilla, min 72) y Gabriel Salva (amarilla, min 89) para el A-llubi. Sebastia Riutort (amarilla, min 28) y Miquel Simonet (amarilla, min 80) para el Binissalem “B”.

 

Los comentarios están cerrados.