Sports de ca Nostra

Comunicado Federación de Penyas del RCD.Mallorca

Per els que anàrem a vallecas, a s’encerrona d’es calderón, a birmingam, a mestalla, a elx, per don bernat s’apotecari, per tots els mallorquinistes que han fet o fan feina per aquest club, per tots els aficionats mallorquinistes que estimam aquest gran club, per tants i tants d’anys que ens heu fet somiar i disfrutar, per respete a un escut, i perque som i serem del mallorca independentment de la categoría que jugui , demà serem a son moix, a animar al nostre equip, i si al final tenim la desgracia de baixar a segona divisió, t’estimarem amb totes ses nostres forces, perque sabem que la força d’un club son els seus aficionats, i aquests mai te fallarem! Visca el mallorca 10 vegades. En les bones i en les manco bones ! Fins demà mallorquinistes.

 

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.