Sports de ca Nostra

Catalunya, campiona d’Espanya sub 16

CapturaCatalunya, campiona d’Espanya sub 16
La Selecció Catalana sub 16 s’ha proclamat campiona d’Espanya al vèncer a la final a València per 2 gols a 0.

Alineacions
:
Catalunya: Jesús Ruíz, Adrián Edo, Àlex Carbonell (Max Llovera, 76′), Òscar Melero, Víctor Campuzano (Érik Sarmiento, 53′), Pablo Maffeo, Lluís Llópez, Ayoub Abou-Oulam (Ferran Sarsanedas, 53′), Josimar A. Quintero, Sergi Canós (Sergi Moreno, 81′)i Enrique Álvarez.
València: Fran Delma, Dani Martínez, Adrian Marin (Daniel Villa, 41′), Javi Martínez, Arnau Vega, Ramiro Guerra, David Ruiz (Toni  Martínez, 53′), Pedro Chirivella, Aleix García (Simón Moreno, 65′), Emilio Gil (David Sangar, 41′) i Fran Navarro.
Gols: 1-0 Sergi Canós (12′), 2-0 Sergi Canós (35′)
Targetes Groga: Toni Martínez (17′), Adrian Marín (28′), Adrian Edo (30′), Arnau Vega (45′) i Víctor Campuzano (49′)
Conjunt Arbitral:
Àrbitre: Fco Javier Bárbara Fuentes Assistents: Ignacio Martínez García i Iván López Lliberos 4rt àrbitre: Enrique Lluna Olarte
Crònica:
La Selecció Catalana ha superat a València a la final del Campionat d’Espanya. Els primers minuts del partit han estat igualats, amb ocasions per ambdues seleccions. Però sense donar gaire marge, Canós ha avançat a la Catalana en el marcador amb un gol per l’escaire després d’una assistència de Josimar.
Les ocasions dels jugadors de Salva Cambray s’han succeït en els següents minuts, consolidant, alhora, el domini dels catalans en el terreny de joc.  La selecció de València ha estat molt a prop d’igualar el partit amb un xut des de fora de l’àrea que ha anat a parar a les mans de Jesús Ruiz. A cinc minuts del descans, Canós s’ha quedat davant el porter després d’una altra assistència de Josimar i ha marcat el segon gol del partit.
A la represa, els catalans han continuat dominant el partit, malgrat els valencians han pressionat i han creat perill a l’àrea catalana. Tot i així, la gran tasca de la defensa i del porter català han aconseguit que la porteria quedés a 0.
Canós ha tingut a tocar el tercer gol, quedant-se sol davant la porteria valenciana, però se li ha escapat a pocs centímetres de la porteria. Minuts després, l’àrbitre ha anul·lat un gol català per un ajustat fora de joc.
L’entrega de trofeus ha estat a càrrec de Francesc Folguera, directiu i responsable de futbol base de la Federació Catalana de Futbol; Vicente Muñoz, president de la Federació Valenciana i vicepresident de la RFEF; Casildo Caricó, delegat de la RFEF; i un representant de l’Ajuntament de Paterna.

Los comentarios están cerrados.