Sports de ca Nostra

BASQUET CCE SANT LLUIS ; Aquest any també. Campions de Balears!!!

136951838278339-2-2colhdnHa estat un any molt extrany a nivell competitiu. Allà per el mes d’agost el club decidir, per raons ja sabudes, renunciar a la 1ª Balear. L’equip en bloc decidia continuar tot i la pèrdua de categoria. La1ªAutonòmica ens esperava però resultà que el CCE Sant Lluís va ser l’unic equip inscrit a aquesta categoria, els demés eren de 2ªAutonòmica. Per tant es presentava una llarga pretemporada, una travesia per el desert per arribar a aquest cap de setmana de fases.

Han estat uns mesos de poc o nul alicient competitiu, la Copa va ser molt dubitativa a nivell de resultats, però poc a poc l’equip es va anar posant a tò, arribant a la lliga menorquina arrassant, fent campió de forma còmode. L’equip va fer una feina tàctica i física per arribar al Campionat de Balearsen en les millors condicions posibles. I així ha estat.

L’estat físic de l’equip al tram final de competició ha resultat fonamental. El “Livermore training” ha tornat a funcionar, com ho va fer l’any passat. Gran treball el d’en Lluis Pons una vegada més, això unit a la labor tàctica a donat el fruits esperats.

Aquest any també, tot hi estar en una categoria inferior, Campions de Balears. Fruit de la victòria devant el Bons Aires 75-71, unida a la derrota del Sant Josep devant el Bàsquet Muro. Un just premi a una temporada extranya. Un títol que dona l’ascens a…no es sap molt be a vont, però no es dia per pensar amb això, avui es dia de disfrutar d’aquest títol.

Del partit d’ahir? Pues va ser més travat, el CCE Sant Lluís va funcionar a ratxes. La sortida no va ser bona, en Xavi Carreras es vèia obligat a aturar el partit a 5 minuts del final del primer període amb 4-10 per el Bons Aires. Dos triples den Cice capgiràven l’electrónic i donaven aire alslluisers 24-19.

En el segon període el CCE Sant Lluís va tancar millor el rebot defensiu, però el partit es movia dins una màxima igualtat, 28-30 per els mallorquins a 3.35 del descans. Un parcial de 9-2 en el tram final donàven 5 puts d’aventatge en el marcadoral descans, 37-32.

En Sergio Muñoz va tornar a ser el millor home lluisser. 20 punts, 8 rebots i 30 de valoració ben secundat per n’Isma Seguí amb 16 punts i 17 de valoració.
En el tercer acte semblava que es trencava el partit, tres triples consecutius, 2 de n’Isma i 1 d’en Sergio semblava que encarrilàven el partit cap el bàndol luisser, 48-35 i entrar als darrers minuts amb la mateixa renda, 62-49 en un bon període d’en Sergio.

Però el Bons Aires no es v rendir, se’n va aprofitar de la permissivitat arbitral per anar reduint diferències i ficar la por en el cos als lluissers. Però al final s’ha imposat la llògica i el CCE Sant Lluís s’ha enduit el partit. Avui diumenge el CCE Sant Lluís jugarà a partir de les 10 un partit intrascendent devant el Sant Josep.

Enhorabona campions!!!

Fitxa tècnica

CCE Sant Lluís 75 (24-17-25-13): Rafa 10, Carlos,  Isma 16, Miki 5, Juan 11-5 inicial-, Josuah, Mateo, Cice 12, Luisma, Pau 1, Sergio 20.

Bons Aires 71 (19-13-17-22)
Foto Diariodemenorca

 

 

 

 

 

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.