Sports de ca Nostra

SEMIFINALS DE MALLORCA‏ CADETES (25 de Mayo)

FINALESINFANTIL1REG (1)Els millors equips de Mallorca de la categoria Infantils 1a Regional jugaran les semifinals de Mallorca, amb una plaça a la gran final en joc, aquest proper dissabte a Porto Cristo, seu designada per la FFIB per a aquesta competició.

Recreatiu Mallorca, com a campió del grup A, La Salle, com a 2n classificat del grup A, Estudiantes, com a campió del Grup B i Ferriolense, com a 2n classificat del grup B, seran els 4 equips que lliutaran per a ficar-se a la gran final.

Una gran oportunitat de veure els millors equips infantils de l’illa de Mallorca, i probablement de Balears jugant a la nostra localitat. Els horaris i enfrontaments de les semifinals són els següents:

DISSABTE 25/05/2013
17’15 hores: RTVO. MALLORCA (1r grup A) vs FERRIOLENSE (2n grup B)

DISSABTE 25/05/2013
19’00 hores: ESTUDIANTES (1r grup B) vs LA SALLE (2n grup A)

Sort a tots els participants!
CF.PortoCristo

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.