Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís; Primeres renovacions al Regional

IMG_0377Primers moviments en el conjunt Regional Preferent que la temporada vinent seguirà comptant amb JA Moyano com a màxim responsable del 1r. Equip lluiser. En la tarda d’ahir van passar per les oficines del Club, Bili Llabrés, Xiscu Ramos, Cristóbal Gálvez i Joan Orfila per acordar el seguir un any més vinculats al CCE.

Llabrés a disputat aquesta temporada 18 partits de Lliga aconseguint marcar 5 gols i donar 4 assistències als seus companys que van acabar en gol. Amb 1600 minuts sobre el camp es va convertir en el segon jugador que més ho fet només per darrere del capità Isa.

Xiscu Ramos per la seva banda ha actuat en 13 partits de 18 aconseguint un tant en 1100 minuts. Ha combinat aquesta temporada la posició de central i migcampista a un gran nivell.

Cristóbal Gálvez va gaudir de 862 minuts entre el lateral dret i l’interior de la mateixa banda per acabar anotant un gol en lliga. Amb 9 partits com a titular i 4 com a suplent, Gálvez seguirà zancando per la banda dreta de Ses Canaletes.

Joan Orfila per la seva banda, torna a la que va ser casa després d’haver d’abandonar l’illa per motius laborals i deixar el CCE molt al seu pesar. El fet de la seva volta a l’illa i la seva condició de lluiser de pro li fan ser un nou component del CCE 2013-2014. Jugador que pot ocupar la posició de central o migcampista defensiu atorga gran seguretat i força física al grup.

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís
bili-peq cristo-peq-224x300 joan-orfila-peq xiscu

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.