Sports de ca Nostra

C.V.Soller ; Setmana de transició

PistesAquest cap de setmana es presenta orfe de volei. I es que amb la frenètica activitat de les darreres setmanes, se’ns fa estrany passar un cap de setmana sense cròniques ni renou de pilotes al pavelló.

Amb la temporada finalitzada per a la majoria de categories, els infantils i cadets, tan masculins com femenins, esgoten les setmanes preparant les importants cites que es presenten.
Recordam que l’Infantil femení A, el CVS Fet a Sóller, es desplaçarà a Sant Cugat per jugar el Campionat d’Espanya del 22 al 26 de Maig
El Cadet femení A, Const. Miquel Morell Soller, jugarà el cap de setmana de Sa Fira, 11-12 de Maig, el Campionat de Balears a la UIB. Si aconseguis plaça pel Campionat d’Espanya, el jugaria a Cangas de Onis del 19 al 23 de juny.
El CVS Infantil masc. A, Campió de Balears, jugarà el Campionat d’Espanya a Cuenca del 22 al 26 de Maig.
I finalment, el CVS Cadet masc. A, també Campió de Balears, disputarà el Campionat d’Espanya a Badajoz del 19 al 23 de Juny.
Així doncs, tota l’activitat dels nostres es centra durant la setmana amb intenses sessions d’entrenament preparant els aspectes que resultaran mes determinants per a competir amb els millors equips balears i nacionals.

Los comentarios están cerrados.