Sports de ca Nostra

La Federació de penyes mallorquinistes regala un pícnic als aficionats per a Saragossa

IMG_6937_2-1024x768El RCD Mallorca lliurarà, a cadascun dels aficionats que aquest cap de setmana es desplaci a Saragossa per recolzar al conjunt vermell, un pícnic amb diversos productes. En aquesta iniciativa, col·laboren activament diverses empreses coma Galletes Rosselló que obsequiarà als mallorquinistes amb una bossa de galletes; Coca-Cola regalarà un suc per a cada aficionat així com una botella d’aigua Aquabona mentre que la empresa Merca Fruites i Verdures aportarà dues peces de fruita per als seguidors. A més, en aquest pack s’inclourà una botzina per a que tots els seguidors vermellencs facin el major renou possible dins l’estadi de La Romareda.

L’acte de presentació d’aquesta nova iniciativa ha tengut lloc aquest dijous a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio i ha comptat amb la participació del President de la Federació de penyes mallorquinistes, Miquel Mesquida, els jugadors de la primera plantilla, Tomer Hemed, Kevin, Miño i Tissone així com els representants de les diferents empreses col·laboradores

Los comentarios están cerrados.