Homenaje del Porto Cristo al ex-árbitro Sebastià Pascual Tous

24 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

DSC03474El Porto Cristo Futbol Club homenajeó al ex-árbitro Sebastià Pascual Tous, en un reconocimiento que le llega después de 38 años dedicados al mundo del arbitraje y de más de 6500 partidos en sus piernas. Por todo esto, y por su gran humanidad y colaboración en el aprendizaje y formación de los jóvenes futbolistas, este homenaje a su figura es más que merecido y le llega una vez ya ha sido retirado por motivos de edad. Sin duda un gran árbitro y una gran persona de las que se echan de menos sobre los terrenos de juego.

A continuación reproducimos el texto de la placa que se le hizo entrega:

«El Porto Cristo Futbol Club a la figura de Sebastià Pascual Tous en reconeixement a tots aquests anys d’entrega i dedicació a l’arbitratge i per la seva gran humanitat mostrada dins i fora del camp, que ha contribuït a la formació dels joves futbolistes i ens ha permés a tots conèixer-lo, a banda de com a àrbitre, com a la gran persona que és»

———-

El Porto Cristo Futbol Club va retre un homenatge a l’ex-àrbitre Sebastià Pascual Tous, un reconeixement que li arriba després de 38 anys dedicats al món de l’arbitratge i més de 6500 partits en les seves cames. Per tota això, i per la seva gran humanitat i col·laboració en l’aprenentatge i la formació dels joves futbolistes, aquest homenatge a la seva figura és més que merescut, i li arriba una vegada ja retirat, per motius d’edat. Sens dubte un gran àrbitre i una gran persona de les que es troben a faltar damunt dels terrenys de joc.

A continuació reproduïm el text de la placa que se li va fer entrega:

«El Porto Cristo Futbol Club a la figura de Sebastià Pascual Tous en reconeixement a tots aquests anys d’entrega i dedicació a l’arbitratge i per la seva gran humanitat mostrada dins i fora del camp, que ha contribuït a la formació dels joves futbolistes i ens ha permès a tots conèixer-lo, a banda de com a àrbitre, com a la gran persona que és»

 

 

 

Comentarios cerrados