Sports de ca Nostra

Setmana completa d’Es Taller Nàutic CV Pòrtol per acomiadar la competició

untitledDijous capvespre disputarem el partit ajornat contra el CV Sóller, líders de la categoria, amb una derrota per 0-3 i parcials de 22-25/12-25/16-25. I dissabte dematí rebérem als cuers, CV Vilafranca, en un partit còmode pels portolans, un marcador de 3-0 i parcials de 25-10/25-12/25-12 posaren punt i final a la competició.

El partit del dijous es plantejava complicat, però amb ganes de demostrar la milloria general del grup. L’equip portolà arrancà el primer set amb més errades de les normals i amb poca contundència en atac. Amb el cap baix per les errades comeses i per veure’s en tot moment abaix en el marcador l’equip seguia lluitant el set però no amb la suficient claredat com per canviar la dinàmica i el marcador. Un Sóller molt treballador s’emportava el set per 22-25.

El segon set, ple de canvis en els dos equips, no tengué gens de color portolà. Els pesos pesats de l’equip visitant sortiren a la pista i deixaren poca opció als nostres, encara tocats per haver perdut el primer set. Un 12-25 acabava ràpid amb el segon set.

En l’inici del tercer set els nins d’Es Taller Nàutic varen estar molt més encertats i fins al 14-14 l’equip portolà sempre per davant en el marcador aconseguí jugar una mica de tu a tu als líders. A partir d’aquí un parcial de 9-2 acabava amb les esperances de seguir disputant el set. Un bon servei i un plus en la transició defensa-atac per part dels visitants acabaven amb el set deixant el marcador en un 16-25.

Enhorabona al l’equip del Sóller per la seva merescuda victòria i pel seu primer lloc en la competició.

 

El partit del dissabte, contra l’equip de Vilafranca, fou totalment diferent. Enfrontament còmode pels portolans on els més petits de l’equip que no havien participat tant com la resta en els darrers partits van cooperar i gaudir de la victòria, demostrant del que són capaços. Tres sets sense molta complicació on els nostres es mantengueren seriosos en defensa i poc a poc anaren sumant punts fins arribar a 25.

Amb aquests dos partits acabam la temporada de competició de volei pista.

Agrair a tota l’afició que ens ha estat acompanyant als partits i ens ha animat durant tot el campionat. No hem passat una temporada fàcil, l’equip ha patit molt anímicament en els partits i per desgràcia no ha pogut demostrar tot el seu bon joc. Jugar a volei amb el cap baix és molt complicat. Però a l’hora, l’equip està molt content d’haver compartit amb l’afició els moments que ha trobat per demostrar les seves capacitats i donar un bon espectacle. Gràcies.

Prendrem nota de tot lo que hem viscut aquesta temporada per seguir millorant.

Seguim amb els entrenaments, en volem més!
CV.Portol Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.