Sports de ca Nostra

100% Centre Cultural I Esportiu Sant Lluis

cartell-diadaEs divisa a l’horitzó no gaire llunyà l’estiu, el final de temporada de tots els equips de les nostres diferents seccions, és moment d’anar recollint en la nostra ment els millors records d’aquest any que hem passat junts i tot això sense oblidar que el CCE és un Club diferent. Futbol, ​​Bàsquet, Atletisme i Petanca són les nostres seccions esportives i amb la intenció d’interrelacionar totes juntes estem preparant la 1 ª Diada 100% CCE.

Serà el proper diumenge 5 de Maig a partir de les 11:00 hi fins les 17:00. El lloc escollit és el Restaurant Las Dunas de Sant Tomàs, a la vora de la mar, propietat del patrocinador Set Hotels, l’encarregat de rebre el màxim nombre d’esportistes del nostre Club. Es realitzaran jocs per a totes les edats, oportunitat de guanyar interessants premis en els nostres múltiples sortejos ia més tindràs la possibilitat de gaudir amb els teus companys d’equip, els teus entrenadors, els teus delegats i tots els que formen la família del CCE d’un gran dia de festa i diversió. Zona de jocs per als més petits, minigolf, espais esportius diferents i moltes rialles perquè puguis recordar per sempre.

A més de tot l’esmentat anteriorment, es realitzarà un gran dinar familiar al mateix Restaurant amb bufet lliure amb begudes incloses durant el menjar a preus molt econòmics per a tots. Per als menors de 12 anys que comprin el seu tiquet abans del 30 d’abril el preu serà de 9 € i per als que ho facin després d’aquesta data el preu serà de 11 €. Per als més grans, a partir de 12 anys, el preu per als que comprin el seu tiquet abans del 30 d’abril serà de 11 € i de 15 € per als que ho facin posteriorment. LES PLACES SON LIMITADES, així que no dubtis més i acosta’t per les oficines del CCE, C / Sant Lluís 56 1 ª Pis, a buscar el teu tiquet.

No deixis que t’ho expliquin i viu-lo tu mateix. Com diu el refrany, com més siguem més riurem.

100% CCE punt, t’apuntes?

Los comentarios están cerrados.