100% Centre Cultural I Esportiu Sant Lluis

16 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cartell-diadaEs divisa a l’horitzĂł no gaire llunyĂ  l’estiu, el final de temporada de tots els equips de les nostres diferents seccions, Ă©s moment d’anar recollint en la nostra ment els millors records d’aquest any que hem passat junts i tot aixĂČ sense oblidar que el CCE Ă©s un Club diferent. Futbol, ​​BĂ squet, Atletisme i Petanca sĂłn les nostres seccions esportives i amb la intenciĂł d’interrelacionar totes juntes estem preparant la 1 ÂȘ Diada 100% CCE.

SerĂ  el proper diumenge 5 de Maig a partir de les 11:00 hi fins les 17:00. El lloc escollit Ă©s el Restaurant Las Dunas de Sant TomĂ s, a la vora de la mar, propietat del patrocinador Set Hotels, l’encarregat de rebre el mĂ xim nombre d’esportistes del nostre Club. Es realitzaran jocs per a totes les edats, oportunitat de guanyar interessants premis en els nostres mĂșltiples sortejos ia mĂ©s tindrĂ s la possibilitat de gaudir amb els teus companys d’equip, els teus entrenadors, els teus delegats i tots els que formen la famĂ­lia del CCE d’un gran dia de festa i diversiĂł. Zona de jocs per als mĂ©s petits, minigolf, espais esportius diferents i moltes rialles perquĂš puguis recordar per sempre.

A mĂ©s de tot l’esmentat anteriorment, es realitzarĂ  un gran dinar familiar al mateix Restaurant amb bufet lliure amb begudes incloses durant el menjar a preus molt econĂČmics per a tots. Per als menors de 12 anys que comprin el seu tiquet abans del 30 d’abril el preu serĂ  de 9 € i per als que ho facin desprĂ©s d’aquesta data el preu serĂ  de 11 €. Per als mĂ©s grans, a partir de 12 anys, el preu per als que comprin el seu tiquet abans del 30 d’abril serĂ  de 11 € i de 15 € per als que ho facin posteriorment. LES PLACES SON LIMITADES, aixĂ­ que no dubtis mĂ©s i acosta’t per les oficines del CCE, C / Sant LluĂ­s 56 1 ÂȘ Pis, a buscar el teu tiquet.

No deixis que t’ho expliquin i viu-lo tu mateix. Com diu el refrany, com mĂ©s siguem mĂ©s riurem.

100% CCE punt, t’apuntes?

Comentarios cerrados