Podes i Tales CV. Pòrtol Juvenil Masculí CAMPIO DE BALEARS

14 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

564420_10151617668345159_1016932243_ndesprés d’un dur cap de setmana els júniors del podes i tales cv pòrtol s’han proclamat campions de balears

La gran final començava amb un mica de retràs degut al llarg partit pel tercer i quart lloc. Després d’una bona entrada en calor es posava a rodar la pilota a la gran final del Campionat de Balears. Els marratxiners establerts a Pòrtol partien com a favorits i ho han demostrat amb un inici de partit espectacular. No han donat cap opció als artanencs i Podes i Tales finiquitava el set per 25-12.

El segon començava de manera molt diferent i ll’Artà s’ha posat la roba de feina i amb un servei tàctic que ha fet mal a la recepció portolana i amb una bona defensa de segona línia han igualat el marcador 1-1, amb parcials 23-25.

Un toc d’atenció pels nostres joves jugadors els quals han afrontat el tercer set d’una manera molt distinta i amb una lleugera millora en la recepció i una distribució de joc una mica més còmoda es tornaven a posar per davant en el marcador, 25-22. Ens tornàvem a posar per davant en el marcador, 2-1 i ben apropet de l’objectiu.

Amb la pressió d’haver de tancar el partit Podes i Tales sortia al quart set amb les idees molt clares i amb el cap pensant en el punt a punt que en duria a finiquitar l’encontre i amb ell el campionat. Així ha estat i els de Marratxí han aconseguit no veure’s sorpresos per l’Artà i amb un parcial de 25-18 sumaven el tercer i definitiu set que els hi donava el partit i amb ell aixecavenla Copade CAMPIONS DE BALEARS JUVENIL MASCULÍ 2012-13!!!!!!

Enhorabona als al·lots per la gran feina feta, a l’staff tècnic, als pares i mares, familiars, amics i amigues que vos heu reunit en el pavelló de Blanquerna per donar suport a tots els participants i en especial als nostres menuts, que un any més tornen a proclamar-se CAMPIONS DE BALEARS!!!!!