Sports de ca Nostra

Crònica del segon torn del Campionat Balears Juvenil masculí de Voley (Galeria de Fotos Torneig)

mamis-en-accioDesprés d’un exquisit dinar de germanor a la fresca, tiberi preparat pels pares dels juvenils (veure fotos adjuntes en el facebook del club), afrontàvem els partits del capvespre amb les pil·les súper carregades.

A les 17:00 els equips d’Artà i Eivissa es veien les cares, dues plantilles de similars característiques. Dos equips guerrers que lluiten totes i cada una de les pilotes, des del primer punts fins al darrer. Els dos primers parcials han estat molt igualats i a partir del tercer el cansament ha passat factura als jugadors pitiüsos i han començat a tenir problemes físics, baixant molt el seu nivell i facilitant les coses als artanencs. El partit ha acabat amb un 3-1 per Artà amb parcials de 26-24 23-25 25-19 25-15.

En el segon partit els nostres menuts de Podes i Tales els hi tocava enfrontar-se amb uns vells coneguts, el CV Manacor. A priori els nostres eren favorits però com sempre deim, això s’ha de demostrar dins el terreny de joc. El primer set els visitants han sortit molt concentrats i han estat per davant en el marcador quasi tot el set, havent de fer una remuntada d’aquestes que creen afició i emportar-se’n els nostres el parcial per 26-24, aixecant 3 pilotes de set dels manacorins. Després d’aquest esforç físic i psicològic els visitants ja no han tornat a jugar amb el nivell que havien fet a la primera part del partit i els marratxiners han pogut fer rotacions i donar entrada a tots els convocats, cadets inclosos. Els dos darrers sets han estat de manera clara pels portolans 25-10 25-16.

 

Avui a partir de les 12:00 els nostres al·lots es jugaran el trofeu de campions de balears davant l’artà, vos animam a assistir i gaudir de l’espectacle.

 

 

adjuntam també link als àlbums de fotos publicats en el facebook del club autoritzant-vos a agafar les que volgueu

 

 

 

 

 

 

 

 

portol-manacor-campionat-2013

Los comentarios están cerrados.