Sports de ca Nostra

Basket Menorca; Comunicat de s’Alcazar devant sa renuncia a ses fases balears seniors

MG_2845El club esportiu Alcazar, lamenta comunicar que renuncia a participar en les fases finals balears de les categories primera nacional masculina i femenina, degut principalment a motius econòmics. Tot i que en un principi s’havia contemplat aquesta despesa en el pressupost de la temporada, la impossibilitat de cobrir definitivament, i amb suficient garanties, el pressupost necessari dels desplaçaments dels dos equips, ens obliga a prendre una decisió dolorosa però que consideram responsable atès la situació econòmica que pateix el club.

Des del club sentim profundament donar aquesta mala notícia als components dels dos equips, així com a l’afició, i esperem que entenguin la decisió adoptada.

Junta Directiva CD Alcazar

Los comentarios están cerrados.