Regional Preferent; CCE SANT LLUÍS-UE SAMI (1-2) Cop Franc

8 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

GetAttachmentAquesta vegada no va ser una acciĂł desafortunada per als interessos lluisers, ni una acciĂł individual o col · lectiva rival, partit amb poques ocasions, alguna mĂ©s per als de Moyano i alguna menys per als de Cavaller. El partit estava condemnat a l’empat per la inoperĂ ncia ofensiva dels dos equips i per la força defensiva de les rereguardes de les dues esquadres perĂČ dos cops francs llançats per MarquĂšs executar les opcions de victĂČria del CCE.

Entraven en el partit els visitants molt més descarats que els de Moyano que es veien dominats en els primers 20 minuts per la importància que tenia el partit per als ciutadellencs, podien dormir líders si vencien a Ses Canaletes.

El domini inicial dels de Cavaller no es transformava en ocasions de gol per a la meta de Marc pel treball defensiu dels lluisers que molt bĂ© plantats tancaven tots els espais possibles per evitar que Marc es trobĂ©s desprotegit. La primera intervenciĂł del porter lluiser va ser en el minut 15 quan rebuig un xut de fora de l’àrea de MartĂ­nez.

Tocava minimitzar errors per evitar pagar molt car com en partits anteriors perĂČ un mini fallada d’Álvaro al centre del camp va poder constar-molt car el seu equip, entre Xiscu i IsaĂŻes aconseguir aturar la vertical contra samista.

El primer acostament lluiser va arribar al minut 23, cĂłrner molt bĂ© botat des de la dreta per Alberto que rebutja Toledo deixant la pilota a la frontal de l’àrea per el tret d’IsaĂŻes que la defensa ciutadellenca va poder rebutjar. Els locals havien despertat i els samistas ja havien perdut el control del partit inicial.

Fins al descans el partit es va igualar i els porters van passar a un segon pla. L’ocasiĂł mĂ©s clara d’aquesta primera part la van signar els de Moyano. Excel · lent carrera per banda dreta de Tobal que arriba fins lĂ­nia de fons per centrar ras per a Alberto que amb Toledo ja superat enviament la pilota al cos del porter visitant i en el rebuig bili va rematar de nou buidant la defensa visitant a cĂłrner. El gol psicolĂČgic podia haver estat excel · lent per als lluisers que necessitaven un empenta positiu per a la seva moral.

El pas per vestidors va deixar Dino-hi i l’entrada de Elliot donava mĂ©s velocitat i enganxada al CCE. Als dos minuts de la represa, una excel · lent galopada del davanter lluiser va acabar amb la pilota a l’exterior de la xarxa en la primera ocasiĂł del segon temps.

El CCE havia despertat per moments i semblava que el gol local estava prop, perĂČ quan el lluminĂłs marcava el minut 53 va caure el primer gerro d’aigua freda per als de Moyano.

Falta des de 30 metres botada per MarquĂšs gairebĂ© perill que impacta en un defensa lluiser deixant la pilota morta a l’interior de l’àrea on Anglada amb un potent xut aconsegueix avançar els seus i sembrar de dubtes als locals.

Era mĂ©s del mateix, gairebĂ© res, el rival s’avançava i tocava anar per darrere de nou. La reacciĂł dels locals va ser positiva i els de Cavaller es van veure obligats a fer un pas enrere per l’empenta local. Elliot ho intentava en un parell d’ocasions mĂ©s amb relatiu perill i Tobal per banda dreta arribava amb perill des de segona lĂ­nia. En una d’elles, en el minut 59, l’extrem andalĂșs es plany de nou nomĂ©s davant Toledo que li va tancar tots els buits per marcar enviant la pilota fora el jugador local. Era possible remuntar, els detalls estaven controlats i els ciutadellencs es sentien cĂČmodes amb el paper que els tocava exercir.

Minut 71, falta llunyana botada per MarquĂšs, la pilota passa entre un nĂșvol de jugadors que buscaven la rematada i 
 Gol! IncreĂŻble perĂČ cert, el 0-2 estava en el lluminĂłs i no era per tant.

El gol sentenciava el partit i manava els tres punts a ponent perĂČ un gol de Elliot en una altra galopada seva en el minut 85 feia donar un empenta final als locals veient l’empat a l’heroica possible. Els nervis es van apoderar dels de Cavaller que es van veure amb el partit guanyat perĂČ que se’ls complicava la cosa al final. Van saber jugar amb aixĂČ i aconseguir el premi del liderat.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Marc, Zou (Balle 79 ‘), Xiscu, Álvaro, Carlos (Osky 79â€Č), Joan (Cardona 56 ‘), IsaĂŻes, Bili, Tobal, Alberto i Dino (Elliot 46â€Č).

UE SAMI: Toledo, Mercadal, PĂ©rez, Taltavull, MarquĂšs, Abdelkrim (Alberti 87 ‘), Anglada (Blanc 75â€Č), Llor (Fullana 58 ‘), Bonet, MartĂ­nez i CatalĂ  (RodrĂ­guez 80â€Č).

GOLEJADORS: 0-1 Min 53 Anglada, 0-2 Min 71 MarquĂšs, 1-2 Min 85 Elliot.

ÀRBITRE: Juan GonzĂĄlez Segura, auxiliat a les bandes per CĂĄndido Lucero i IvĂĄn BermĂșdez

José María Vidal
SecciĂłn de FĂștbol del CCE Sant LluĂ­s

Comentarios cerrados