Karate; 17 karateques menorquins viatgen a Palma a ses finals escolars

7 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Es proper dissabte 9 de març, una expedició de 23 karateques menorquins volaran a Palma de Mallorca a disputar ses finals escolars des present curs. Entre es grup d’expedicionaris viatjaran 17 competidors, tres tùcnics i tres àrbitres.

En aquesta ocasiĂł, es millors karatekes de s’illa lluitaran per una medalla en dues categories, en infantil (10 i 11 anys) i Juvenil (12 i 13 anys). Ells sĂłn, des club de ponent FĂ­sics Shotokan ; Rafel GonzĂĄlez, Victor MarquĂ©s, Pere CatalĂ , Laia Taltavull, Judith GarcĂ­a, Jordan Lee, Toni Ribot, Francesc Sanz, Manel Bosch, Àngel GĂłmez i Cristina Pons, Pere Calafat i ShutĂ­n Triay (tĂšcnics) i Shuto Triay i JosĂ© L. Taltavull (Ă rbitres) i els altres sis components de la selecciĂł menorquina i afiliats al club maonĂšs, Shotokan MaĂł sĂłn; AndrĂ©s Berskowski, Alvaro Navarro, Manel Izquierdo, Judith Florit, Guayarmina Diaz i Jessica Massa, tots ells acompanyats pes tĂšcnic JosĂ© Recasens i s’àrbit Toni Escandell.

Es responsables des dos Ășnics clubs de karate de Menorca que participaran en aquestes finals escolars, Shotokan MaĂł i FĂ­sics Shotokan, confien en aconseguir molt bons resultats, tot i que a diferĂšncia d’antany, quan as campionat hi havia una categoria mĂ©s, “Esperam fer-nos amb al menys sis medalles, hi ha alguns dels nostres joves esportistes dels que creiem que revalidaran el tĂ­tol guanyat en la passada ediciĂł del 2012, aquesta temporada hem estat treballant dur i confiem en les qualitats dels nostres deixebles”

CAMPIONAT D’ESPANYS INFANTIL: UNA INCÒGNITA

Es Campionat d’Espanya infantil, de moment no es sap si es celebrarĂ  en ses categories inferiors (fins a 13 anys) Fins al dia d’avui a la Real FederaciĂł Espanyola de Karate, no a arribat cap sol‱licitud de cap federaciĂł autonĂČmica per organitzar s’esdeveniment nacional amb mĂ©s participants que celebra la RFEK, suposadament, degut al elevat cost que representa dur a terme un campionat d’aquestes caracterĂ­stiques. Es mĂ©s afectats, es propis esportistes. Alguns d’ells estan entrenant durant tot s’any amb aquest objectiu, pensant en arribar a sa meta que varen marcar-se fa mesos arrere. En aquestes edats poques possibilitats tenen es joves karatekes de s’illa per disputar campionats de gran envergadura (Deportemenorca.com)

Comentarios cerrados