Sports de ca Nostra

Voley Fase Final 1ª Balear ; Podes i Tales CV Pòrtol – Arta (2-3) 18-25 / 25-21 / 10-25 / 25-20 / 7-15

Ajustada victòria dels nostres representants a la primera balear masculina que s’hagué de decidir al set de desempat, per uns parcials de 18-25 / 25-21 / 10-25 / 25-20 / 7-15.El partit començava bé pels nostres al primer set, a on els portolans saberen imposar el seu joc i aprofitar les errades de l’equip contrari, per agafar avantatge i conservar-la fins a final de set.
Al segon set, el CV Artà va saber aprofitar una mala ratxa dels nostres, per mantenir l’avantatge fins a final de set, i igualar el partit a un set iguals.

El tercer set es resumeix mirant el parcial final (10-25), on els nostres varen estar molt efectius, i l’equip contrari ja mirant al quart set va reservar a la majoria dels seus jugadors titulars.
El quart set començava igualat, però a mitjan set una altre mala ratxa de joc, condemnava als nostres a jugar un set de desempat que, una vegada conjurats per jugar al màxim nivell, queia de la nostra part de forma còmoda com reflexa el parcial final de 7-15.
Partit doncs amb moments de bon joc, però on les ratxes puntuals de mal joc varen fer que el partit es compliqués més del previst.
Proper partit el proper dissabte dia 2 de març a les 20h al Pavelló Costa i Llobera contra el Manacor, gran rival a la fase regular i a ben segur en aquesta fase final de lliga. Una vegada més demanam a tota l’afició l’assistència al pavelló per animar als nostres… VOS NECESSITAM!!

Los comentarios están cerrados.