Sports de ca Nostra

Juvenil; CE FERRERIES-CCE SANT LLUÍS (0-2) Missió complida

Mai és fàcil per a cap equip visitar Sant Bartomeu, qualsevol equip pot caure sinó dóna tot de si, la lliga Juvenil serà molt igualada aquesta temporada i ahir els nois de Pedro i Tito van donar amb la tecla adequada per emportar-se els tres punts de la seva visita a Ferreries. Tot passava per no encaixar, alguna oportunitat se’ls presentaria per poder assestar el cop al quadre de Santi Medina.

Aquest era el guió previst i al final el guió es va complir. Victòria per 0-2, tres punts més al caseller ia enfrontar la setmana que ve a la UD Maó a Ses Canaletes per aconseguir fer més bona la victòria d’ahir.

Van començar els dos conjunts tuteándose i buscant imposar-se al centre del camp per aconseguir fer-se amb la maneta de la trobada. Hafid i José Esteban se les veien crues per fer jugar els seus per la intensitat defensiva dels locals que sabien del perill lluiser. Els primers minuts van venir amb acostaments amb perill d’ambdues esquadres per inquietar la defensa rival i aconseguir posar-se per davant.

La primera jugada clara de perill va néixer a les botes de Martínez que amb una internada per banda esquerra va arribar gairebé sense oposició fins a aconseguir encarar a Cristian que va poder desviar el perill, pels pèls. Qualsevol distracció es podia pagar car donada la igualtat existent en els primers minuts.

Els blaus no es van quedar enrere i després d’una acció individual de Joan Pons que no va donar la pilota per perdut i l’barallo fins al final va venir la primera acció de perill del CCE, però l’extrem visitant es va quedar sense forces i comandament la pilota a les mans de Arguimbau.

Toni Sánchez no es va quedar enrere un minut després i després una pilota en profunditat per a ell, va arribar una nova acció de perill però l’intent de vaselina li va quedar curt per aconseguir superar per alt el porter blaugrana.

Els blaus rondaven ja amb perill la meta local, al minut 25 va arribar i el gol de Toni Sánchez va posar als lluisers per davant. Servei de falta ràpid tret per Pérez al centre del camp per al desmarcatge de ruptura de Joan Pons que rebutja Arguimbau deixant la pilota morta per a l’arribada de Sánchez que ara si posava el 0-1 a l’electrònic de Sant Bartomeu.

La primera part del treball estava feta, porteria a zero, ocasió finalitzada amb èxit i lligar-se els mascles per defensar el resultat davant un conjunt ferreriense que no va afluixar la corda en cap moment. La primera part va finalitzar amb l’empenta dels lluisers per tancar, de moment, el partit i els locals buscant una acció de perill que els tornés a ficar en el partit.

La tornada de vestidors va ser positiva per als de Palliser ja que van aconseguir de manera definitiva imposar el seu estil de joc, tot i que ahir van estar poc encertats en el lliurament, com per aconseguir una fluïdesa de joc que els portés a gaudir de més ocasions de perill.

La segona part va tenir poc ocasions, molt migcampisme, molta lluita però poca profunditat dels dos equips. Tocava estar atents per no rebre un gol que podia arribar en qualsevol distracció però la concentració i l’ordre defensiu va deixar el marcador local a zero. Faltava tancar el partit, no s’aconseguia, i la tensió era evident.

Servei de córner des de la banda dreta botat per Sánchez al primer pal, pilota morta al segon pal on va aparèixer Issa, amb una espectacular rematada de xilena que va enviar la pilota al fons de la xarxa i va tancar el partit de manera definitiva.

Objectiu complert, porteria a zero, lluita i entrega, victòria lluisera i cares de satisfacció en l’equip visitant, conscients de la dificultat trobada.

FITXA TÈCNICA

CE FERRERIES: Arguimbau, Meliá (José 82 ‘), Janer, Benejam, Barber, Vallejos (Pons 55′), Ruiz (Josep 55 ‘), Piris, Bah (Pau 82′), Mercadal i Martínez (Bagur 74 ‘).

CCE SANT LLUÍS: Cristian, Nathan, Miki (Darío 83 ‘), Jordi, Chemi, Hafid (Issa 60′), José Esteban, Joan Pons (Lázaro 46 ‘), Castillo (Amin 74′), Pérez i Sánchez.

GOLEJADORS: 0-1 Min 25 Sánchez, 0-2 Min 79 Issa.

ÀRBITRE: Francisco Navarrete Quesada

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís
 para Sportsdecanostra.com

 

 

Los comentarios están cerrados.