Sports de ca Nostra

EL CVS PRESENTA EL II TORNEIG NACIONAL CIUTAT DE SOLLER

Si la primera edició del Torneig Ciutat de Sóller va deixar tothom bastant satisfet, en aquesta segona ocasió, l’intenció es repetir o millorar-ho.
 
El II Torneig Nacional Ciutat de Sóller es disputarà, a priori, en categoria Juvenil Masculina, els dies 29, 30 i 31 de març a Son Angelats. L’idea, de nou, es contar amb el màxim d’equips de la peninsula per tal de poder competir amb els millors.
 
Serà especialment interessant per als amfitrions del CVS Perfume’s Club, que milita en la categoria juvenil masculina Balear, per a poder jugar de tu a tu amb equips d’alt nivell peninsulars. De moment s’ha convidat a pràcticament tots els clubs balears que disposen d’equip en categoria juvenil masculina amb molt bona resposta de tots. De la Peninsula, s’ha contactat amb les federacions catalana, valenciana, madrilenya, entre d’altres per tal d’intentar comptar amb els millors equips nacionals del moment.
 
A hores d’ara, encara no es pot confirmar cap equip, però a mida que s’apropi la data s’anirà completant l’informació del Torneig.
 
El CVS es volcarà, com sempre, en aquest Event, creant un lloc web del Torneig, informant a la seva web a la secció d’Events CVS i al seu Facebook, i publicant un dossier i butlletins amb l’informació que es vagi generant.
 
Esperam que el II Torneig Nacional Ciutat de Sóller sigui una gran festa del volei i que serveixi per a seguir donant a conéixer el nostre esport.
 
En els següents enllaços podreu visitar l’album de fotos i el video de la primera edició del Torneig Nacional…
 
FOTOS VIDEO

C.V.Soller

Los comentarios están cerrados.