Sports de ca Nostra

FISIOMEDIA-ELPOZO, Dia 8 (20,30 Hrs). ENTRADES A CANVI DE ROBA PER RECICLAR

El Fisiomedia Manacor i la FFIB ajuden la Fundació Deixalles en una campanya de recolllida de roba usada.
A la Federació s’ha instal·lat un contenidor per deixar les aportacions. Cada bossa de roba amb més de mitja dotzena de peces donarà dret a 2 entrades gratuïtes per al partit entre el Fisiomedia i el Pozo de Murcia, a jugar el dia 8 de febrer en el Palma Arena.

PRESÈNCIA DE L’INTERNACIONAL «MIGUELÍN»

Un partit molt interessant per la presència de l’exjugador del Fisiomedia Miguelín, que juga amb la Selecció Espanyola i amb El Pozo i que acaba de ser nomenat candidat a la Pilota d’Or del Futbol Sala.
També vendran amb El Pozo altres tres exjugadors del Fisiomedia, entre ells l’internacional José Ruiz.

Una bona ocasió per veure a Palma un dels millors equips del Futbol Sala espanyol, per animar al Fisiomedia, i per contribuïr a una campanya solidària.
Deixalles és una Fundació sense ànim de lucre que lluita a favor del Medi Ambient i de la Reinserció Social. Recull mobles i electrodomèstics usats per tornar-los a vendre després de arreglar-los en els seus tallers.

Los comentarios están cerrados.