Sports de ca Nostra

C.V. SOLLER; AQUEST CAP DE SETMANA TRES PARTITS D’AQUESTS QUE TOTS VOLEN JUGAR

Els equips del CVS mostren una salut extraordinària, alguns ocupen places d’honor amb certa comoditat, i d’altres, s’ho han de guanyar setmana a setmana en partits que es converteixen en vertaderes finals.. Tres dels nostres juguen aquest cap de setmana, les seves finals de cara a aconseguir el millors resultats de cara al final de les competicions. La majoria es troba a mig camí, ara es l’hora de consolidar objectius i marcar-se les fites mes altes..

El divendres, l’Infantil fem. B (2on) entrenat per Marga Ramon visitarà l’Alaró (1er) en un encontre de màxima rivalitat en que les nostres cercaran competir per obtenir una victòria que les deixaria empatades amb les locals en la primera posició amb 10 victòries i 1 derrota.

 I el dissabte, mes emoció en dos encontres dels nostres….A les 11:30 h a Artà, el Cadet masculí (1er) cercarà la victòria davant el Fusteria Alzina Artà (2on). La pista artanenca, sempre es complicada pero els nostres mostren, semana rera semana, arguments suficients per aconseguir la victòria i consolidar la primera plaça.
 
 
 
 
 
 
 
 
A les 12:00 h a Son Angelats, mes espectacle i emoció… El Cadet solleric del Construccions Miquel Morell (2on) rep la visita de La Salle Pont d’Inca (5è). Tot i la diferència en la classificació, els separa nomes una victòria. Les del Pont d’Inca, arriben amb l’intenció d’aficar-se de ple en la lluita per les places d’honor. Les nostres no ho posaran fàcil i segur que empesos pel públic solleric aconseguiran apropar-se al líder.

Los comentarios están cerrados.