Sports de ca Nostra

CCesantlluis Campeonat Balears de Cross; Bon paper dels nostres atletes

Bon paper el que van fer els atletes del A. Palliser-CCE Sant Lluís en el Campionat de Balears de Cros celebrat a passades dates tant per als escolars com per als absoluts.
Els lluisers destacats van ser Nil Torras en categoria Juvenil, que sent de primer any va córrer amb els júniors, aconseguint una destacada 10 ª posició.

Ja en categoria cadet masculí, els atletes Sergi Reurer i Xavi Torras van aconseguir acabar en 2 ª i 8 ª posició respectivament. Reurer, que va arribar a l’esprint final amb el vencedor de la prova, va aconseguir d’aquesta manera classificar-se pel Campionat d’Espanya. Possiblement el seu company Torras obtindrà la mateixa sort. En fèmines destacar la 19 ª posició de l’atleta Yaiza Casero.

Si bons van ser els resultats dels cadets, meritoris també van ser els que van obtenir els seus companys de categoria infantil. En fèmines, Inés Allés i Sonia Mezquida van acabar la seva prova en la 27 ª i 29 ª posició. En masculí, el “lluiser” Andreu Preto, que va liderar la prova fins l’esprint final va finalitzar 4 º de la seva categoria que li va valer per classificar també per al Campionat d’Espanya de la seva categoria.

En categoria absoluta, els representants del A. Palliser-CCE Sant Lluís, Joan Moreno i Daniel Estévez realitzar també un gran paper. Moreno 7 º en la classificació final va ser al mateix temps el segon menorquí de la categoria, només per darrere de Rafel Quintana, guanyador de la prova. Estévez per la seva part va acabar 15 º aconseguint una gran marca.

Los comentarios están cerrados.