Sports de ca Nostra

Capvespre negre pel C.V. Sóller

Els dos sèniors del C.V. Sóller caigueren derrotats en els partits que disputaren el passat dissabte, en un capvespre negre pels interessos sollerics.

El sènior masculí va perdre a Son Angelats per un clar 0-3 davant un C.V. Manacor que ocupa la primera plaça de la cateogria i que no donà opció al conjunt solleric. L’equip de Toni Pericas lluità cada punt i no deixà que la diferència en el marcador acabés amb l’ànim de l’equip que ho donà tot enmig de la pista.

Per la seva banda les jugadores del C.V. Sóller Sóller Tours visitaren na Caragol a Artà, en un enfrontament contra un dels rivals directes per a la permanència. El partit, igualat i molt tàctic es va resoldre al tie-break en que les solleriques anaren a remolc i no tingueren opcions de victòria. Tot i la derrota per 3-2, es sumà un nou punt, importantíssim per anar ampliant la diferència amb els darrers classificats.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.