Sports de ca Nostra

CD BINISSALEM 1-4 LEVANTE UD.

TOTALMENT INJUST  LO VIST AVUI DE MATI AL MIQUEL PONS, EL BINISSALEM QUE HA REATLITZAT UN GRAN PARTIT I HA VIST COM UNES VEGADES ES PALOS I UNES ALTRES ES TRÍO ARBITRAL  NOS HAN PRIVAT DE ACONSEGUIR UN RESULTAT POSITIU, COM MOLT BE DEIA EL NOSTRE MISTER TOMEU PONS A SA RODA DE PRENSA , S’HA DE HAVER VIST ES PARTIT PER COMPRENDER L’ OCURRIT AVUI, NO ES POT EXPLICAR FACILMENT QUE UN EQUIP QUE PERD 1-4 EN ES SEU CAMP ACABI AMB ELS SEUS AFICIONATS DONAN UNA OVACIO ALS SEUS JUGADORS I TECNICS, I AIXO HA ESTAT AIXI PERQUE TOTS ELS PRESENTS AVUI HAN VIST COM TOT ELS JUGADORS S’HAN ENTREGAT AL MAXIM, UN GOL A PROPIA META, DOS POSTES, UN COLEGIAT QUE EN TOT MOMENT  HA ESTAT  PITANT CLARAMENT  AFAVORINT ELS INTERESOS DEL LLEVANT. DESDE AQUÍ VOLEM AGRAIR A TOTS EL VOSTRE APOYO . VAMOS ASSULESS, VAMOS BINI (web Binisalem)

Los comentarios están cerrados.