Sports de ca Nostra

Mallorca-B – At.Baleares (Domingo 11,15 Hrs)

L’Atlètic ens necessita. Necessita l’unió de l’afició. Tots contam per fer un sol crid. Per al partit de dia 11 de Novembre, entre el Mallorca B i l’Atlètic Balears, hem volgut posar a la disposició dels afeccionats balearicos, un bus de 55 places, per 3’5€/Pers. (web at.Baleares)Amb la intenció de crear ambient i fer pinya com afició, com sempre hem fet en els moments difícils. I per no fallar a la tradició, anem a acompanyar al Gloriós de nou i a aconseguir una victòria, equip i afició! El bus sortirà a las 10:30, des de l’Estadi Balear, es queda allà a les 10:15, puntual. Ens duu a Son Reus i després ens torna. …

El pagament i la reserva es podrà realitzar demà a l’Estadi, a la porta del Gol Sur o al Gol Nord durant el partit, hi haurà gent de la Federació de Penyes que ho gestionarà. En cas de no poder acudir a l’Estadi podeu enviar un correu reservant plaça a: revolta07@gmail.com, o mitjançant un missate privat a n’aquesta compte de FB.

Los comentarios están cerrados.