Sports de ca Nostra

LA FESTA DEL FUTBOL BALEAR, A PUNT

Comunicat del Presidente de la FFIB Miguel Bestard

 

El dia 19 de Novembre celebram la “GALA DEL FUTBOL BALEAR”, una festa-sopar que cada any reuneix la família futbolística.

L’objectiu de la trobada continua sent fer un
 públic reconeixement als
 clubs i equips que han
destacat durant la temporada passada i a les persones que han contribuït,
 amb el seu exemple o
amb la seva feina, a
 fomentar la pràctica del
futbol. Però també és
 una bona oportunitat per
arreplegar-nos de manera festiva i demostrar que ens uneix l’afició i les ganes de fer més gran el nostre esport.

Enguany ha confirmat la seva assistència el seleccionador nacional Vicente del Bosque, guanyador del Campionat del Món i de la darrera Eurocopa, que vendrà acompanyat de les tres darreres Copes internacionals de la Selecció Absoluta.

Com en anys anteriors, la “Gala del Futbol Balear” compta amb el patrocini del diari “Última Hora”, i la festa-sopar se farà al Restaurant de Son Termens.

La unió que des de fa uns anys caracteritza els afiliats de la Federació de Futbol de les Illes Balears es manifesta en aquesta celebració, on hi ha futbolistes, directius, àrbitres, entrenadors, treballadors federatius, representants de les institucions, aficionats i amics. Tots, eivissencs, formenterers, menorquins i mallorquins, formam la família futbolística.

Tornarem a tenir entre noltros les tres Copes més preciades del Futbol Mundial, i també al seleccionador, Vicente del Bosque, un dels artífexs dels èxits de la Selecció Espanyola. Ell i els triomfs de la Selecció representen la il·lusió de tots els nins i nines, joves i no tant, que cada cap de setmana se vestei-xen de futbolistes. La Federació farà feina perquè se mantengui aquesta il·lusió col·lectiva.

Enhorabona a tots!

Miquel Bestard i Cabot

President de la FFIB

Los comentarios están cerrados.