Sports de ca Nostra

El C.V.Portol Torna al Costa I Llobera

Varis anys després de la partida al pavelló de Blanquerna per motius de pistes d´entrenament i joc, un equip sènior del CV Pòrtol, el Podes i Tales de 1ª balear masculina, tornarà a jugar un partit oficial al nostre pavelló de tota la vida, el Costa i Llobera de Pòrtol.

c.v.portol

c.v.portol

Des de primers de setembre aquest grup està entrenant de valent els dimecres i divendres de 20:30 a 22:30. Després de set setmanes de pretemporada ha arribat l´hora del debut a la competició domèstica de la màxima categoria balear.

El partit és el pròxim dissabte, dia 20 d´octubre, a les 18:30. El rival per aquest encontre serà el CV Son Ferrer, equip amb el qual ja s´han vist les cares en un partit de preparació fa unes setmanes. En aquella ocasió els portolans s´emportaren l´encontre, no sense suar de valent. Segur que en el d´aquest proper cap de setmana també tindran que patir però confiam amb què els nostres nins sumaran la primera victòria de la temporada

Los comentarios están cerrados.