Sports de ca Nostra

Segunda-B ; HOSPITALET CD BINISSALEM (3-1)

binisalem

binisalem

Incidències: partit corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B, disputat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 300 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura per la pràctica del futbol. A l’Hospi, Julio Rico i Oliver han completat la convocatòria; al Binissalem, ho han fet Ángel i Toni Fons.

Comentari:

L’Hospi ha tancat una setmana gairebé perfecta, sumant 7 punts de 9 possibles després de vèncer aquest matí el Binissalem per 3-1. Un marcador que no reflecteix ben bé la clara superioritat riberenca, un domini que ja s’ha vist reflectit al marcador al minut 12, quan les dianes d’Osado i de Sergio Cirio situaven ja un clar 2-0 a l’electrònic. Un cop massa dur per un rival que amb prou feines ha inquietat la porteria de Craviotto i que ha permès l’Hospi tenir un partit més fàcil del que podíem esperar, poca tensió però algunes ocasions per eixamplar la diferència. Amb tot, l’Hospi suma tres punts més que li permeten avançar el Levante B a la classificació i situar-se tercer classificat, encara invicte, a tres punts d’Huracán i havent descansat ja. Bon panorama per un Hospi que continua en un moment dolç i que diumenge s’enfrontarà a Palma al Mallorca B (12:00 hores).

Com calia preveure, Miguel Álvarez ha tornat a optar per les rotacions a l’hora de dissenyar l’onze inicial que s’ha enfrontat al Binissalem. Valentín i Manga, sense anar més lluny, han quedat fora de la convocatòria mentre que Moussa ha ocupat el lateral esquerre, Pol i Manel han ocupat el doble pivot i Cirio ha tornat al centre de l’atac per complementar-se amb Osado, que ha deixat Bacari a la banqueta. Moviments per un equip que amb uns o amb els altres manté l’essència del bon gust pel futbol però, sobretot, de la practicitat. Futbol vertical i ambició des de l’inici que han premiat un Hospi demolidor, un Hospi que al minut 5 obria la llauna quan Cirio ja havia provat sort abans amb un xut des de la frontal (2′). De nou a pilota aturada, els riberencs feien mal al rival: era en un córner botat per David Corominas que Osado rematava de cap, creuat, directament al fons de les malles (5′).

Era l’inici de partit somiat pels riberencs, un guarisme que no duraria massa a l’electrònic. Perquè només set minuts després l’Hospi eixamplava les distàncies amb els assules en una ràpida jugada d’atac en què la bola ha passat del cantó dret a l’esquerre, amb Moussa controlant tot sol, internada dins l’àrea i centrada al punt de penal perquè Cirio, absolutament sol, marqués el 2-0 i encarrilés el triomf riberenc (12′). El gol faria mal al Bini i també a un partit que des d’aleshores ha tingut una o dues marxes menys. Això, tot i les ocasions, ja que l’Hospi hauria pogut fer el 3-0 si Coro hagués ajustat més el seu xut després d’una centrada d’Osado (34′). L’Hospi no patia i el Binissalem, llevat d’alguna acció molt aïllada, tampoc donava motius per haver de fer-ho; l’excepció, el xut de Rubio des de mitja distància que Craviotto desviava a córner amb algun que altre problema (45′).

A la represa, ben poc història. L’Hospi seguia com a dominador absolut del partit tot i no forçar la màquina mentre el Bini contenia les escomeses riberenques quan els d’Álvarez posaven una marxa més. Ben poques accions de perill en una segona part avorrida, on només Cirio seria capaç de trencar-ne la monotonia amb el 3-0, després de resoldre amb una rematada estrambòtica/acrobàtica una pilota al bell mig de l’àrea (63′). Gol estrany, però que no li fa ombra al que marcaria Paco Plata tres minuts després, amb una volea des d’uns 35 metres que sorprenia Craviotto i servia per fer el gol de l’honor dels assules (66′). Res més fins al temps de descompte, moment en què un llançament de falta amb cama dreta d’Ángel Sánchez, amb rosca, impactava a la base del pal esquerre de Ricardo i Coro aprofitava per marcar el rebuig; l’assistent, però, aixecava la bandera per invalidar el que hauria estat el quart gol local. Al final tres. Gols i punts. Que segueixi la ratxa!

centredesportslhospitalet Per Part del BINISSALEM cal olvidar aquesta derrota i començar a preparar el próximo partit de cara a seguir sumant punts que ens donin tranquilitat. Per aixo es necesari el suport de totsi cada un dels socis, simpatizantes,i aficionats. No cal oblidar que competim ambs equips que Per Presupost i historial son molt complicats de batre.
web binisalem

Los comentarios están cerrados.