Sports de ca Nostra

IB3 TV y la FFIB firman un convenio para retransmitir los partidos de Tercera División

La Radiotelevisió de les Illes Balears i la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) han signat un conveni, on s’estableix la col·laboració en la promoció i desenvolupament de l’esport en l’àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes.

La signatura ha tingut lloc dilluns matí a la seu de l’Ens Públic, per part de Miquel Bestard, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) i José Manuel Ruiz, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB).

L’objecte d’aquest conveni és la cessió, en exclusiva, per part de la FFIB a IB3 Televisió dels drets d’explotació dels partits disputats pels Clubs de la Tercera Divisió Nacional, del grup Balear, i competicions de caràcter autonòmic, durant la 1ª volta de la Temporada 2012/2013, que durarà de la jornada número 1 a la número 19.

Posteriorment les dues entitats valoraran la renovació per l’any que ve. Per primera vegada, des de la posada en marxa d’IB3 Televisió, l’Ens Públic no pagarà pels drets d’emissió del futbol, sinó que a canvi, cedirà minuts a la federació per a la gestió dels ingressos publicitaris.

Amb aquests drets d’explotació la televisió autonòmica es compromet a difondre a través d’imatges audiovisuals, i amb els millors comentaristes, tots els detalls d’aquests encontres, per oferir als seguidors del futbol balear tota la informació més rellevant. Prova d’això, és l’emissió del programa Futbol de ca nostra, presentat per Maria Mayans i Xavi Bravo, els dissabtes a les 11.00 hores. Un espai que recull les anècdotes més divertides i tota l’actualitat del futbol del d’aquí, de les Illes.

IB3 s’encarregarà de emetre les retransmissions esportives a la programació dels dissabtes i/o diumenges a les 12.00 hores per fer arribar a tots els aficionats del futbol balear els partits que els clubs disputaran en aquesta lliga.

IB3 Televisió, també assegura la presència de diferents esportistes balears als programes de caire esportiu, per conèixer de més a prop el futbol de ca nostra i així, fer-ho arribar a tots els públics.

Aquest conveni reforça el suport de la Radiotelevisió de les Illes Balears als protagonistes del futbol balear.

IB3TV
Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.