Sports de ca Nostra

DIVENDRES 31 AGOST PRESENTACIÓ EQUIPS CE FERRERIES.

FERRERIES

FERRERIES

Una vegada acabades les festes torna la normalitat en el club, aquest divendres hi haurá la presentació dels equips 2012-13, será a partir de les 20,00 hores, mitja hora abans tots els jugadors tenen que ser a les instalacions del camp per vestir-se amb la camiseta i sortir amb els seus respectius equips, encara hi sou a temps aquesta setmana de poder vos inscriure els que no ho hagin fet, desfilarán desde els mes petits del poliesportiu fins l’equip de regional, esperám a tots els pares, socis i aficionats per poder començar amb ganes aquesta nova temporada, a partir d’aquesta setmana i la que ve començarán entrenar els equips mes petits fins cadets.
web Ferreries
informa sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.