Cort instal·la una pantalla gegant al poliesportiu de Son Moix per seguir la final del mundial de futbol femení

17 agosto 2023 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, R.F.E.F.

La final la disputen les seleccions d’Espanya i Anglaterra a partir de les 12.00 hores

 

Palma, 17 d’agost de 2023.- L’Ajuntament de Palma, instal·larà aquest diumenge dia 20 una pantalla gegant al pavelló del poliesportiu de Son Moix perquè tots els aficionats que ho desitgin puguin veure la final de la Copa Mundial Femenina de la FIFA que disputaran les seleccions nacionals d’Espanya i d’Anglaterra. Al combinat espanyol es troben les mallorquines Mariona Caldentey i Cata Coll.

A l’organització d’aquest esdeveniment, l’ajuntament ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Miquel Jaume i l’Associació Esport per a la Igualtat que ha preparat tallers lúdics i pintacares per dinamitzar i animar els aficionats que assisteixin a presenciar la gran final. Aquesta entitat social, des de la seva iniciativa Futbol per a la Igualtat, organitzarà diverses activitats al voltant de la retransmissió de la final, entre les quals “Futbol de tela”, iniciativa que fomenta la igualtat de gènere i oportunitats. Per part seva, Mercapalma, s’ha sumat a aquesta festa esportiva aportant un total de 1.500 plàtans que es distribuiran entre els assistents.

El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, David Salom, ha avançat que “donada la transcendència que ha tingut aquesta final, l’ajuntament, a través de l’Institut Municipal de l’Esports (IME), instal·larà una pantalla gegant perquè tots els aficionats puguin veure aquesta final. Aquesta pantalla gegant estarà situada al centre de la pista del pavelló. Els aficionats podran seguir el partit per la pantalla gegant i pels dos videomarcadors que també retransmetran el partit”.

L’entrada serà gratuïta i ja n’han confirmat la presència diversos clubs i penyes de diferents entitats esportives. La mateixa Federació Balear de Futbol ha anunciat que enviarà un correu electrònic als seus associats informant-los que poden seguir el partit des del pavelló del poliesportiu de Son Moix.

L’IME ha advertit que l’aforament és limitat i insta tots els aficionats que vulguin veure aquesta final de futbol femení que acudeixin amb temps al pavelló.

 

 

 

 

 

Cort instala una pantalla gigante en el polideportivo de Son Moix para seguir la final del mundial de fútbol femenino

 

La final la disputan las selecciones de España e Inglaterra a partir de las 12:00 horas

 

 

Palma, 17 de agosto de 2023.- El Ayuntamiento de Palma, instalará este domingo día 20 una pantalla gigante en el pabellón del polideportivo de Son Moix para que todos los aficionados que lo deseen puedan ver la final de la Copa Mundial Femenina de la FIFA que disputarán las selecciones nacionales de España e Inglaterra. En el combinado español se encuentran las mallorquinas Mariona Caldentey y Cata Coll.

En la organización de este evento, el ayuntamiento ha contado con la colaboración de la Fundación Miquel Jaume y la Asociación Deporte para la Igualdad que ha preparado talleres lúdicos y pintacaras para dinamizar y animar a los aficionados que asistan a presenciar la gran final. Esta entidad social, desde su iniciativa Fútbol para la igualdad, organizará diversas actividades alrededor de la retransmisión de la final, entre ellas “Fútbol de tela”, iniciativa que fomenta la igualdad de género y oportunidades. Por su parte, Mercapalma, se ha sumado a esta fiesta deportiva aportando un total de 1.500 plátanos que se distribuirán entre los asistentes.

El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, David Salom, ha avanzado que “dada la trascendencia que ha tenido esta final, el ayuntamiento, a través del Institut Municipal de l’Esports (IME), instalará una pantalla gigante

para que todos los aficionados puedan ver esta final. Esta pantalla gigante estará situada en el centro de la pista del pabellón. Los aficionados podrán seguir el partido por la pantalla gigante y por los dos videomarcadores que también retransmitirán el partido”.

La entrada será gratuita y ya han confirmado su presencia varios clubs y peñas de diferentes entidades deportivas. La propia Federación Balear de Fútbol ha anunciado que enviará un mail a sus asociados informándoles de que pueden seguir el partido desde el pabellón del polideportivo de Son Moix.

El IME ha advertido de que el aforo es limitado por lo que insta a todos los aficionados que deseen ver esta final de fútbol femenino que acudan con tiempo al pabellón.

Comentarios cerrados