TIR DE FONA. Tirada de piedra, feria de Llucmajor 09/10/2022 (GALERIA DE FOTOS)

11 octubre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

66 tiradors s’han reunit aquest diumenge al poliesportiu de Llucmajor per celebrar la penĂșltima tirada de la modalitat de pedra de la present temporada. Ha començat puntual, a les 10.30 d’un assolellat diumenge, tot i que durant tota la setmana ens havien amenaçat amb terribles tempestes.

 

galeria de fotos

Repartits en quatre dianes han començat les primeres rondes en distància curta on han destacat a la de nens Biel Gomila de Sa Pobla i Xisco Moya del Mcollins, tots dos amb 8 punts. A la diana de dones ha destacat a les primeres rondes Marga Santandreu del Llucmajor que ha tancat la distància curta amb 8 punts. En la categoria masculina a la distància curta han destacat José Ramón García del Mallorca amb 11 punts (3 dianes) i una mica més a prop amb 9 punts. Cosme Sastre del Llucmajor.

La distància llarga ha dictat sentÚncia a totes les categories. A la de nens, Xavier Tomas ha completat una espectacular remuntada sumant 8 punts, amb una diana i dos quadres, col·locant-se per davant de Biel Gomila i Xisco Moya on només han aconseguit 2 punts.

En dones, han estat Mar Cuesta del Mallorca juntament amb Marga Fiol, també del Mallorca les que ha sumat 8 punts a la distància llarga

A la categoria d’homes, als 30 passos, JosĂ© RamĂłn GarcĂ­a ha tornat a ser el millor sumant 8 punts amb una diana i dos quadres, seguit molt de prop per un Canti del Llucmajor que ha sumat 6 punts en una excel·lent actuaciĂł .

Com sempre, en finalitzar la tirada de federats, ha començat la tirada de promoció, on han participat 11 tiradors novells, alçant-se amb el triomf Leire Gómez.

DesprĂ©s de la foto de famĂ­lia i el lliurament de premis, unes paraules d’agraĂŻment del President de la federaciĂł balear de tiro de fona Albert Comas emplaçant-nos a la propera tirada individual sota l’organitzaciĂł de la penya fonera Mcollins i posant Ăšmfasi en el tiratge per equips que no es podrĂ  realitzar a Eivissa on estava previst per problemes d’organitzaciĂł i es farĂ  de manera “virtual” a cadascuna de les illes.

La classificaciĂł final ha estat la segĂŒent:

Nins/Nines:
Primer: Xavier TomĂĄs del CF Llucmajor amb 12 punts (6 impactes 2 dianes)

Segon: Biel Gomila del CF Sa Pobla 10 punts (7 impactes 2 dianes)

Tercer: Xisco Moya del Mcollins (8 impactes 1 diana)

Dones
primera: Mar costa del CF Mallorca 15 punts (9 impactes 2 dianes)

Segona: Marga Fiol del CF Mallorca 13 punts (8 impactes 1 diana)

Tercera: Marga Santandreu del CF Llucmajor 12 punts (8 impactes 2 dianes)

Homes:

Primer:  José Ramón García del CF Mallorca 19 punts (11 impactes 4 dianes)

Segon: Cosme Sastre del CF Llucmajor 13 punts (9 impactes 2 dianes)

Tercer: Miquel A. Cantallops Canti 13 punts (8 impactes 2 dianes)

Com a anĂšcdota en aquesta tirada hem de dir que a la meitat de la competiciĂł ha aparegut Joan Socias al seu aviĂł acrobĂ tic fent una exhibiciĂł realment espectacular amb les seves piruetes, de fet alguns tiradors han culpat el pilot de les seves males puntuacions per haver-los distret, encara sort que sabem que aixĂČ no Ă©s cert.

Tomeu Mestres

Comentarios cerrados