El programa esportiu infantil de Barridiades inicia la seva ruta trimestral aquest dissabte a Sant Jordi

21 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

El programa esportiu infantil de Barridiades inicia la seva ruta trimestral aquest dissabte a Sant Jordi

 

Totes les jornades són gratuïtes i arribaran a 13 barris de Palma durant el darrer trimestre de l’any

 

Palma, 21 de setembre de 2022.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitza una nova edició de Barridiades, amb una nova proposta de tretze jornades que es duran a terme tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma.

 

Aquest programa ludicoesportiu és completament gratuït i començarà el 24 de setembre a Sant Jordi, a la plaça del Bisbe Planas.

Les jornades estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys i comptaran amb una Ă mplia oferta d’activitats, com bĂ squet, tennis, hoquei, tir amb arc, bĂ dminton, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvĂČlei, slack line, petanca, escacs o cotxes de pedals. A mĂ©s, els participants rebran un diploma esportiu personalitzat i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

 

El projecte de Barridiades pretĂ©n dinamitzar els barris a travĂ©s de l’esport i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerĂ ncia, la integraciĂł, l’educaciĂł i els hĂ bits saludables.

 

A partir d’octubre, tindran lloc a les segĂŒents dates i barris: el dia 1 a Son Ferriol, el 8 a s’Arenal, el 15 al Rafal Vell, el 22 a Son Gibert i el 29 a Son Rutlan.

 

Durant el mes de novembre arribaran a quatre barris: el dia 5 a Son Oliva, el 12 a Son Gotleu, el 19 al Secar de la Real i el 26 a Son Rapinya.

 

Per a finalitzar, el mes de desembre s’han programat tambĂ© tres sessions: el dia 3 a Nou Llevant, el 10 a Verge de Lluc, i el 17 al Camp d’en Serralta.

Comentarios cerrados