Conveni amb el Consell d’Eivissa Col·laboració per desenvolupar la competició en edat escolar

31 agosto 2022 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

El Consell d’Eivissa i la FFIB, han signat el conveni per al desenvolupament de la competició del programa ‘l’Esport per a l’Edat Escolar 2021-2022 a Eivissa’ dotat de 64 mil €

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, i el delegat de la Federació de Futbol de les Illes Balears a Eivissa, Vicente Bufí, han signat el conveni de col·laboració per al desenvolupament de la competició del programa ‘l’Esport per a l’Edat Escolar 2021-2022 a l’illa d’Eivissa’ dotat de 64.100 euros

El president Vicent Marí ha explicat què la Delegació de Futbol gestiona més de 3.000 fitxes a la nostra illa, de què la majoria són jugadors en edat escolar, “esdevenint una eina d’educació en valors, esportivitat, cultura de l’esforç i coneixements físics i esportius, a més de promovent un estil de vida saludable, tan important durant la infància i la joventut”.

Per la seva banda el delegat insular, Vicente Bufí, ha agraït la predisposició del Consell d’Eivissa per seguir apostant per l’esport en edat escolar, i ha explicat els esforços que està fent la delegació per potenciar la pràctica del futbol femení a Eivissa.

FFIB

Comentarios cerrados