L’IME obre la licitació del projecte de la pista d’atletisme i de la instal·lació d’il·luminació led de 19 camps de futbol municipals

20 julio 2022 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

 

Francisco Ducrós: “Amb aquest acord s’inicia el procés que dona resposta a una demanda històrica de l’atletisme palmesà i es conclou la darrera fase de la renovació dels camps de futbol amb la qual s’aconseguirà més qualitat de joc a través d’energies més sostenibles”

La inversió és de 748.000 euros per a la renovació de la il·luminació dels camps i de 320.000 euros per al projecte de la pista

Palma, 20 de juliol de 2022.- La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha aprovat avui la licitació de dos importants projectes per a avançar en la millora d’infraestructures esportives de Palma. En concret, la substitució dels actuals projectors halògens per il·luminació led d’alta eficiència en 19 camps de futbol i la redacció del projecte i direcció d’obra de la nova pista d’atletisme municipal.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat en roda de prensa que “amb aquest acord s’inicia el procés que dona resposta a una demanda històrica de l’atletisme palmesà i es conclou la darrera fase de la renovació dels camps de futbol amb la qual s’aconseguirà més qualitat de joc a través d’energies més sostenibles”.

Per una banda, s’iniciarà la licitació per a la redacció i direcció d’obra de la nova pista d’atletisme que limitarà al nord amb l’aparcament del Visit Mallorca Estadi i al sud amb la Via de Cintura. Per a aquesta primera passa de la nova infraestructura es destinen 320.000 euros, amb l’IVA inclòs.

En relació amb els camps de futbol municipals, l’IME destina un pressupost de 748.000 euros per a la il·luminació led dels terrenys de 13 camps de futbol 11 i 6 de futbol 7 a través de la qual s’aconsegueix més eficiència energètica, millora de la distribució lumínica i una important reducció d’emissions de CO2 i de consum.

En concret, s’intervindrà en els camps de Sant Jordi, futbol 11; Son Ferriol, futbol 7 i 11; Sant Pere Seminari, futbol 11; El Molinar, futbol 7 i 11; El Rafal, futbol 7 i 11; Son Fuster I, futbol 11; Son Fuster II, futbol 11; Son Cladera, futbol

11; Son Sardina, futbol 7 i 11; Can Valero, futbol 7 i 11; Son Flor, futbol 11; Miquel Nadal, futbol 7 i 11, i Rudy Fernández, futbol 11.

Comentarios cerrados