PRESENTACIÓ DE LA LLIGA ES PLA NO ÉS PLA I DE LA CURSA FELANITXTREM 2022

11 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Aquest diluns dia 11 a les 20 hores en la seu de la Penya Barcelonista Els Tamarells (carrer Horts, 50 de Felanitx) tindrà lloc la presentación de la lliga de curses per muntanya “Es Pla no és pla”, una lliga que reuneix sis curses del Pla i Llevant de Mallorca.

–      La FelanitXtrem, será la primera en celebrar-se, el divendres 15 d’abril a les 10 hores, arriba a la setena edició, és una prova de 12’5 kms i 575 kms de desnivell positiu que comença i acaba en el Parc Municipal de Felanitx i discorre per les muntanyes del Calvari, Es Picot, Sant Salvador i novament El Calvari.

–      La Trail dels Llogarets, tindrà lloc el dissabte 14 de maig, arriba a la setena edició, consta de dues distàncies, 18 kms i 8 kms, i discorre per les elevacions més destacades de Sant Eugènia.

–      La Cursa de del Meló, será el 4 de setembre, arriba a la setena edició, amb dues distàncies, 13’5 kms i 7’2 kms, i té el recorregut pels baixos del Puig de Bonany i per la zona nord del municipi de Vilafranca

–      La Pujada a Sant Nofre, la més veterana del calendari, es celebrarà la novena edició el 30 d’octubre, té lloc en el municipi de Sant Nofre, ofereix dues distàncies, 13’2 kms i 5’2 kms, a més d’una caminada popular.

–      La Cursa des Tro, será la quarta edició, el 8 de desembre, també amb dues distàncies 14’3 kms i 8 kms, i discorre per la zona sud-oest del municipi de Vilafranca.

–      La Cursa Sant Juníper, tindrà lloc el 18 de desembre, arriba a la setena edició, amb dues distàncies per adults, 17 kms i 8 kms, a més d’una cursa infantil, i la partida i meta es situa a Petra.

   Vos esperam demà en la nostra seu a la presentació de la Lliga i a participar d’aquestes curses, fent esport i gaudint del nostre entorn amb responsabilitat.

Junta Directiva PB Els Tamarells

Comentarios cerrados