Baloncesto ; Fibralink – CD Alcàzar i La Salle Palma Na Capitana Restaurant es proclamen campions de Balears júnior

3 abril 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

El Fibralink – CD Alcàzar (femení) i La Salle Palma Na Capitana Restaurant (masculí) es proclamen campions de Balears de categoria Júnior després dels campionats de Balears que s’han disputat aquest cap de setmana a Montuïri i Sa Pobla, respectivament. Ambdós equips aconsegueixen plaça de Campionat d’Espanya, així com el Mucha’s Cristales – CB Andratx, ja que les Illes Balears disposen de dues places per torneig nacional a júnior femení per nombre de llicències.

El Fibralink – CD Alcàzar va superar al Mucha’s Cristales – CB Andratx a la final del Campionat de Balears júnior femení i aconsegueix el seu tercer títol consecutiu en aquesta categoria. L’equip que dirigeix Álvaro Fernández es va imposar al conjunt andritxol per 54-65 i arrodoneix un cap de setmana d’ensomni. L’equip menorquí va superar a l’amfitrió, l’Agromat Montuïri a les semifinals per un marcador de 92-68, mentre que les d’Andratx s’imposaren al CTEIB per 49-58 en el seu primer encreuament. La jugadora de l’Alcàzar Marta Villalonga ha estat anomenada MVP del torneig. Tant el Fibralink – CD Alcàzar com el Mucha’s Cristales – CB Andratx representaran a les Illes Balears al Campionat d’Espanya de clubs. La tercera plaça ha estat pel CTEIB, que s’ha imposat a l’Agromat Montuïri per 76-19.

 

 

A la competició masculina ha estat La Salle Palma Na Capitana Restaurant qui s’ha proclamat campió de Balears després de superar a la final al CTEIB per 70-102. El conjunt dirigit per Carol Navarro ha realitzat un torneig immaculat per alçar el títol per segona temporada consecutiva. L’equip sallista va superar a l’Almacenes Femenías de Llucmajor a la ronda de semifinals per 105-63. L’equip del Centre de Tecnificació va accedir a la final després de vèncer al CB Pollença en un igualat xoc que es va decidir per 61-71. L’MVP del torneig ha estat Pau Mejías. En aquest cas, només La Salle Palma aconsegueix un bitllet pel Campionat d’Espanya. El tercer lloc ha estat pel CB Pollença després de la seva victòria enfront de l’Almacenes Femenías per 102-43.

 

 

 

 

 

El Fibralink – CD Alcàzar (femenino) y La Salle Palma Na Capitana Restaurant (masculino) se proclaman campeones de Baleares de categoría júnior después de los campeonatos autonómicos que se han disputado este fin de semana en Montuïri y Sa Pobla, respectivamente. Ambos equipos consiguen plaza de Campeonato de España, así como el Mucha’s Cristales – CB Andratx, ya que las Islas Baleares disponen de dos plazas para el torneo nacional por número de licencias.

 

 

El Fibralink – CD Alcàzar superó all Mucha’s Cristales – CB Andratx en la final del Campeonato de Baleares júnior femenino y consigue su tercer título consecutivo en esta categoría. El equipo que dirige Álvaro Fernández se impuso al conjunto andritxol por 54-65 y redondea un fin de semana de ensueño. El equipo menorquín superó al anfitrión, el Agromart Montuïri, en las semifinales por un marcador de 92-68, mientras que las de Andratx se impusieron al CTEIB por 49-58 en su primer cruce. La jugadora del Alcàzar Marta Villalonga ha sido nombrada MVP del torneo. Tanto el Fibralink – CD Alcàzar como el Mucha’s Cristales – CB Andratx representarán a las Islas Baleares en el Campeonato de España de clubes. La tercera plaza ha sido para el CTEIB, que se ha impuesto por 76-19 al Agromart Montuïri.

 

 

En la competición masculina ha sido La Salle Palma Na Capitana Restaurant quien se ha proclamado campeón de Baleares después de superar en la final al CTEIB por 70-102. El conjunto dirigido por Carol Navarro ha realizado un torneo inmaculado para levantar el título autonómico por segunda temporada consecutiva. El equipo sallista superó al Almacenes Femenías de Llucmajor en la ronda de semifinales por 105-63. Los del Centre de Tecnificació accedieron

a la final después de vencer al CB Pollença en un igualado choque que se decidió por 61-71. El MVP del torneo ha sido Pau Mejías. En este caso, solo La Salle Palma consigue un billete para el Campeonato de Espanya. El tercer lugar ha sido para el CB Pollença después de su seva victoria ante el Almacenes Femenías por 102-43.

Comentarios cerrados