Primera Nacional CCE Sant Lluis-Collerense (Final 1-1) Darrer derbi balear de la primera volta

14 noviembre 2021 | Por lorenzo | Categoria:

 

La jornada 9 alberga el darrer derbi balear d’aquesta primera volta tancant aixĂ­ els duels entre els equips de la lliga. En aquestes drreres jornades hem pogut disfrutar a Mallorca del fĂștbol dels equips de les illes, aquest cap de setmana la illa anfitriona per al derbi serĂ  Menorca. El Sant LluĂ­s rep al Collerense, diumenge 14 de novembre, a les 11:30 hores.

Els dos equips de les illes arriben necessitats de bones sensacions desprĂ©s de caure de forma contundent en els seus respectius duels contra AtlĂštic Balears i el Son Sardina. L’equip de Javier Zurbano va caure a Son Malferit per 0-4 contra l’equip blanc-i-blau. Per la seva part, el Collerense va rebre un correctiu a casa contra el Son Sardina 0-5 va encaixar l’equip vermell.

La necessita de puntuar Ă©s una necessitat per als dos equips balears, perĂČ amb objectius diferents, el Sant LluĂ­s, dotze a la classificaciĂł, vol els tres punts per aixĂ­ intentar sortir de la zona baixa, en cavi el ‘Colle’, sisĂ©, cercarĂ  el tres punts per seguir en la lluita per colocar-se en les part alta de la taula.

El Son Sardina, refet desprĂ©s de la contundent victĂČria al Collerense per 0-5, rep al Saragossa ‘B’. L’equip aragonĂšs encasillat a la part mitja-baixa de la taula ve d’una victĂČria balsĂ mica a casa contra el FontSanta FatjĂł (1-0). El Saragossa Ă©s desĂ©, mentre que el Son Sardina continua en la tercera posiciĂł amb 18 punts a un del Sant Gabriel, segon.

L’AtlĂštic Balears viatja a casa del Stadium Casablanca amb la premisa de sumar de tres per seguir l’estela del Son Sardina. Les de Txema ExpĂłstio es troben en un bon moment de forma desprĂ©s d’imposar-se com a guanyadores en els dos derbis balears disputats en les dues darreres jornades, victĂČria com a visitant contra el Son Sardina (0-1) i 4-0 a casa contra el Sant LluĂ­s. L’equip aragonĂšs es situa en la penĂșltima posiciĂł de la taula classificatĂČria amb 3 punts i duu cinc jornades sens puntuar. En canvi, l’equip mallorquĂ­ Ă©s quart amb 17 punts.

balearsports

Comentarios cerrados