CE Constancia presenta el escudo del centenario

11 julio 2021 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Regional

 

El CE ConstĂ ncia presenta l’escut del centenari

 

Ja s’ha fet pĂșblic el que serĂ  l’escut oficial per conmmemorar el centenari del club. L’autor Ă©s el dissenyador grĂ fic Toni Cabo i s’ha fet al propi estudi del creador, Boca Estudi, situat a Inca.

 

Segons ha explicat Toni Cabo, es va voler respectar la forma de l’escut, que Ă©s prĂ cticament Ășnica en el mĂłn dels escuts de clubs de futbol. “Els canvis principals han estat residessenyar una mica la forma respectat l’essĂšncia i l’introducciĂł dels colors daurat i negre. TambĂ© s’ha inclĂłs un llorer en la part esquerra per donar un toc retro” ha comentat Cabo. Dins l’escut, tambĂ© s’han fet alguns canvis en la forma del cĂ  o en la tipografia.

 

L’acte de presentaciĂł s’ha fet a l’estudi de l’autor i hi han acudit tres membres de la comissiĂł del centenari: Rafel Palou, president del club, Miquel Soler, ex jugador i Virgili Moreno, batle d’Inca. En representaciĂł de l’Ajuntament d’Inca tambĂ© hi ha estat present Toni Peña, Delegat d’Esports, de Festes i promociĂł de la ciutadanĂ­a i de Fires i Dijous Bo .

Comentarios cerrados