MÍCHEL ALONSO NOU ENTRENADOR DE LA S.D.FORMENTERA

22 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol de 2B

 

 

La SD Formentera comunica que Miguel Ángel “Míchel” Alonso Naya (Ferrol, Galícia, 24/07/1974) serà el nou entrenador del primer equip de la SD Formentera a Segona RFEF.

El tècnic gallec arriba procedent del Coruxo FC, el qual ha entrenat les últimes dues temporades a Segona B.

Amb quaranta-sis anys, dels quals més de vint els ha exercit d’entrenador, Míchel, ha desenvolupat tota la seva trajectòria com a tècnic a Galícia.

Ara, arrenca una nova etapa fora de la seva terra i arriba a Formentera molt il·lusionat per l’oportunitat que se li presenta: “Ha set tot molt ràpid. El club es va posar en contacte amb mi i em va atreure molt la possibilitat de sortir de Galícia i crec que Formentera és una molt bona opció. Tinc molt bones referències del club i estic molt content de donar aquesta passa”, ha declarat el nou entrenador de la SDF, Míchel Alonso.

El tècnic roig i negre ja coneix alguns dels jugadors del seu nou equip i considera que la base sòlida de la plantilla és de molta qualitat per jugar a Segona RFEF. Una categoria que coneix bé: “Al final s’ha escollit l’opció d’emparellar els equips de Catalunya, Aragó, Balears i Sòria. Crec que és un grup potent amb equips molt forts com el Lleida Esportiu, Badalona o l’Espanyol B, i el Numància, que és un dels equips més destacats de tota la Segona RFEF.

Està previst que Míchel Alonso arribi a Formentera en les pròximes setmanes on començarà a donar forma al seu nou equip i arrencarà la pretemporada a finals del mes de juliol.

 

TRAJECTÒRIA DE MICHEL ALONSO

Míchel Alonso, va començar amb només 20 anys la feina d’entrenador. Es Va iniciar en equips de futbol base del Racing de Ferrol, des de l’etapa cadet fins a fer-se càrrec de l’equip juvenil en categoria nacional i a Divisió d’Honor.

La seva primera experiència amb un equip sènior va ser amb el Club Deportivo As Fontes a Regional Preferent.

Però, el salt a Tercera Divisió va ser en la temporada 2008/2009 amb la SD O Val. A partir d’allí la dilatada carrera professional de Míchel Alonso passa pels següents clubs:

  • 2009/10: Racing de Ferrol – Segona B (Primer com a 2n entrenador, i posteriorment com a 1r)
  • 2010/11: SDC Órdenes – 3a Div.
  • 2011 – 2015: UD Somozas – 3 temporades a Tercera Div. i 1 a Segona B
  • 2016/17: Racing de Ferrol – Segona B
  • 2017/18: UD Somozas – Segona B
  • 2018/19: Club Rápido de Bouzas – Segona B
  • 2019 – 2021: Coruxo FC – Segona B
    SD FORMENTERA

Comentarios cerrados