El Centro de Salud Emili Darder acogerá la primera jornada de Nordic Walking Healthy

31 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

El programa arrancarà el 10 d’abril amb una proposta de sis jornades gratuïtes d’iniciació a la marxa nòrdica.

 

Francisco Ducrós: “El programa s’apropa als barris de Palma amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables entre la ciutadania a través d’una activitat a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i amb nombrosos beneficis per a la salut”.

 

Palma, 23 de març de 2021. L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació, i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca reprenen el programa Nordic Walking Saludable, una proposta apta per a tots els grups de població que recull sis jornades d’iniciació a la marxa nòrdica.

 

La primera sessió programada es durà a terme el 10 d’abril al Centre de Salut Emili Darder i recorrerà sis centres de salut de Palma fins al 19 de juny. És una activitat completament gratuïta i es posa al servei de les persones interessades en el préstec de bastons.

 

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha assenyalat que “el programa s’apropa als barris de Palma amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables entre la ciutadania a través d’una activitat a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i amb nombrosos beneficis per a la salut”.

Les jornades es duran a terme amb un estricte protocol de prevenció, seguint les recomanacions de l’OMS i de la Conselleria de Salut i Consum. Entre d’altres mesures, se’n limita el nombre de participants, que sortiran per torns en grups reduïts; es desinfectaran els bastons amb anterioritat i, abans d’entregar-los, els participants i els instructors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic; serà obligatori l’ús de mascareta durant tota l’activitat.

 

Les sessions començaran a les 10 h des dels centres de salut. La primera jornada arrancarà el 10 d’abril al CS Emili Darder i, la segona, dia 24 al CS Camp Redó. Per al mes de maig se n’han programat també dues sortides: el dia 8 al CS Platja de Palma, i el 22 al CS Casa del Mar. El 5 de juny es durà a terme l’activitat al CS Sant Agustí, i el 19 de juny l’edició conclourà al CS Son Serra.

 

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a través de l’adreça electrònica nordicwalking@palma.es. A tots els participants, se’ls oferirà fruita fresca en finalitzar la ruta, gràcies a la col·laboració de MercaPalma

 

Prmesa Ajuntament de Palma.

Comentarios cerrados