CCE SANT LLUIS : Derrota per tancar el 2020

21 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El primer equip masculĂ­ va caure per 0-2 davant el CD Migjorn en la trobada corresponent a la 3a jornada de la lliga regional preferent, disputada a Ses Canaletes, i que va ser ajornada en el seu moment per un positiu COVID19 en la nostra plantilla. Juanfran va aprofitar un mĂ  a mĂ  davant Llorenç per a avançar al conjunt visitant en la primera meitat i en els compassos finals del segon temps, el lluisser, Bolopo, en prĂČpia porta porta, desprĂ©s d’una servei de cantonada, feia el definitiu 0-2.

Partit sense grans ocasions el viscut aquest dissabte a Ses Canaletes en el qe totes dues esquadres van trigar a arribar amb perill a la porteria contrĂ ria. Quinze minuts va durar el tanteig inicial d’un rival a un altre, amb molt de joc en el centre del camp i amb canvis constants en la possessiĂł de l’esfĂšric. Tant els de VĂ­ctor PĂ©rez com els de Joan Barber buscaven arribar amb perill a la porteria contrĂ ria, i ho feien fins a la frontal de l’àrea, perĂČ van errar les passades decisives. Complert el primer quart d’hora de joc van arribar les primeres ocasions manifestes de gol per part visitant, Juanfran i Josep Sales van ser els protagonistes dels primers acostaments amb perill a porteria local. Els lluissers, molt millorats respecte al partit de la setmana passada a Los Nogales, no acaben de trobar amb la tecla correcta per a crear perill, tan sols un tret de Joan Pons i un parell de carreres per banda esquerra de Santi, posaven en dificultats al meta verd-i-blanc, Rai. La pĂłlvora dels de Joan Barber en atac va aparĂšixer en el minut 37, amb una pilota a l’espai per a Juanfran que es plantar sĂłl davant Llorenç batent-lo per baix (0-1), no perdonaria el davanter visitant, que avançava als seus en el duel.

En la segona meitat els de Ses Canaletes van sortir amb mĂ©s embranzida i mantenint-se ordenats en defensa a l’espera de l’error dels visitants per a sortir al contraatac. Per part seva, el CD Migjorn buscava el gol que posĂ©s la distĂ ncia per a arribar als Ășltims minuts amb calma. Juan Carlos va estar prop d’aconseguir l’empat i Guiem, en l’ocasiĂł mĂ©s clara per als de VĂ­ctor PĂ©rez no va poder aprofitar un centre des del costat contrari que va anar a parar a les mans de Rai, amb tot a favor per al davanter lluisser. Amb el partit arribant al final, un servei de cantonada des del costat dret, va acabar sense voler, sent rebutjat per Bolopo contra la seva prĂČpia porteria, acciĂł que significava el 0-2 i enviava definitivament els tres punts cap a Es Migjorn.

En la prĂČxima jornada, primera del 2021, els de VĂ­ctor PĂ©rez es traslladen fins a Sant Bartomeu (diumenge 3 de Gener a les 12.00 h) per a enfrontar-se al CE Ferreries. Quart bloc de partits, en aquesta ocasiĂł amb el doble enfrontament davant els blaugranes, per a intentar tancar la ratxa de tres derrotes consecutives davant un rival directe.

FITXA TECNICA

El primer equipo masculino cayĂł por 0-2 ante el CD Migjorn en el encuentro correspondiente a la 3ÂȘ jornada de la liga regional preferente, disputado en Ses Canaletes, y que fue aplazado en su dĂ­a por un positivo COVID19 en nuestra plantilla. Juanfran aprovechĂł un mano a mano ante Llorenç para adelantar al conjunto visitante en la primera mitad. En los compases finales del segundo tiempo, el lluisser, Bolopo, en propia puerta hacĂ­a, tras una saque de esquina, el definitivo 0-2.

Partido sin grandes ocasiones el vivido este såbado en Ses Canaletes en el que ambas escuadras tardaron en llegar con peligro a la portería contraria. Quince minutos duró el tanteo inicial de un rival a otro, con mucho juego en el centro del campo y con cambios constantes en la posesión del esférico. Tanto los de Víctor Pérez como los de Joan Barber buscaban llegar con peligro a la portería contraria, y lo hacían hasta la frontal del årea, pero erraron los pases decisivos. Cumplido el primer cuarto de hora de choque llegaron las primeras ocasiones manifiestas de gol por parte visitante, Juanfran y Josep Sales fueron los protagonistas de los primeros acercamientos con peligro a portería local. Los lluissers, muy mejorados con respecto al partido de la semana pasada en Los Nogales, no acaban de encontrar con la tecla correcta para crear peligro, tan solo un disparo de Joan Pons y un par de carreras por banda izquierda de Santi, ponían en dificultades al meta verdiblanco Rai. La pólvora de los de Joan Barber en ataque apareció en el minuto 37, con un balón al espacio para Juanfran que se planto sólo ante Llorenç batiéndolo por bajo (0-1), no perdonaría el delantero visitante, que adelantaba a los suyos en el duelo.

En la segunda mitad los de Ses Canaletes salieron con mĂĄs empuje y manteniĂ©ndose ordenados en defensa a la espera del fallo de los visitantes para salir al contragolpe. Por su parte, el CD Migjorn buscaba el tanto que pusiera la distancia para llegar a los Ășltimos minutos con calma. Juan Carlos estuvo cerca de lograr el empate y Guiem, en la ocasiĂłn mĂĄs clara para los de VĂ­ctor PĂ©rez no pudo aprovechar un centro desde el costado contrario que fue a parar a las manos de Rai, con todo a favor para el delantero lluisser. Con el partido llegando al final, un saque de esquina desde el costado derecho, acabĂł sin querer, siendo despejado por Bolopo contra su propia porterĂ­a, acciĂłn que significaba el 0-2 y enviaba definitivamente los tres puntos hacĂ­a Es Migjorn.

En la prĂłxima jornada, primera del 2021, los de VĂ­ctor PĂ©rez se trasladan hasta Sant Bartomeu (domingo 3 de Enero a las 12:00 h) para enfrentarse al CE Ferreries. Cuarto bloque de partidos, en esta ocasiĂłn con el doble enfrentamiento ante los blaugranas, para intentar cerrar la racha de tres derrotas consecutivas ante un rival directo.